Musik i Nordjylland - Januar 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

Pris

ti 2 20 Aalborg Kongres & Kultur Center, Europa Plads 4, Aalborg Stars of Musicals. 

I 20 år har Stars of Musicals begejstret publikum med deres musikalske galla, med over én million tilskuere er det et af de mest succesfulde musikalske shows til dato. 

På grund af den stærke efterspørgsel i det forløbne år vil vi være tilbage i Danmark. 

(Entré: 370,00 dkk - 520,00 dkk) 

<
to 4 20 Aalborg Kongres & Kultur Center, Europa Plads 4, Aalborg Nytårskoncerten 2018 Schönbrunn Festival Orchestra Vienna.

Byd nytåret op til en festlig dans. Det nye år bydes et smukt velkommen af Schönbrunn Festival Orchestra Vienna i selskab med kor, band og ikke mindst sopranen Theresa Krügl og tenoren Angelo Pollak. 

?
fr 5 20 Musikkens Hus, Musikkens Plads 1, Aalborg DR Big Band m. Curtis Stigers. 300
6 12 Aalborg Teater, Jernbanegade 11, Aalborg Larsens Teatersuppe.

Suppe, sang og samvær i Teatercaféen Aalborg Teater byder publikum velkommen til Larsens Teatersuppe - en ny og tilbagevendende begivenhed i teatrets hyggelige Teatercafé.

Skuespiller Jørgen W. Larsen er vært ved to timers hygge med musikalsk samvær, en god historie, spændende gæster og ikke mindst fællessange. Vi slår stemningen an med at nyde en stor og varmende skål af Teatercaféens hjemmelavede lækre supper.

Otte lørdage i teatersæsonen er der mulighed for at nyde et par uformelle og uhøjtidelige timer i fællesskabets og samværets ånd

Medvirkende: Jørgen W Larsen.

95
7 13,30 aktivitetscenter bangsbo syngepigerne fra tårs besøger søndagscafeen

Ældre sagen Arrangerer. 
Tilmelding senest 3 dage før arrangementet til Gitte Funch, 3024 1207 eller Palle Mølholt, 2819 6932.
Meld afbud hvis du bliver forhindret.

30
ti 9 19,30 Folkekirkens Hus, Gammel Torv 4, 
9000 Aalborg
Nytårskoncert 2018

Trine Gadeberg er en performer og ideudvikler med en sjælden grad af alsidighed. Som klassisk sanger henrykker hun gang på gang ved sine mange kirkekoncerter, mens hun på den danske showscene får folk til at knække af grin, når hun optræder med det lummersexede ensemble City Singler.

Om sommeren kan hun ofte opleves som sanger ved stort opsatte koncerter med symfoniorkestre i duetter med andre store navne, og hun har spillet og sunget sig igennem nogle af de mest populære musicals på de danske teatre.

Også bag scenen sprudler hun, blandt andet som tekstforfatter, idemand, klummeskribent og iværksætter. Og hun formår at spille på hele klaviaturet på den danske revyscene, hvor hun både som skuespiller og forfatter mestrer alt fra traditionel falde-på-halen til syrlig samfundssatire.

Nordvestjysk Brass Band er et af Danmarks bedste brass bands. Orkesterets ambitioner er høje, og derfor deltager orkestret også hvert år i DM for brass bands – med fine placeringer til følge. Orkesterets musikalske niveau og sociale sammenhold betyder, at det er blevet lettere at fastholde (og rekruttere) medlemmer til orkesteret. Til trods for at orkesteret flyttede til Aalborg i 1998, pendler folk stadig langt for at deltage i orkesteret.

Dirigent: Lars Peder Sørensen

Pris: 250, - kr. / studerende 125 / Inkl. champagne og kransekage

250
to 11 20 Det Musiske Hus, Frederikshavn album: Bowie 195
fr - lø 12 - 13 19,30 bangsbostrand kirke, frederikshavn organic3 feat mathias heise - nytårskoncert

incl. lille traktement

100
ti 16 16 Det Musiske Hus, Frederikshavn prinsens musikkorps & bodil jørgensen 280
to 18 20 Jammerbugt Kultur- & ErhvervsCenter Søparken 2, Aabybro Grarup All stars

Med superekvilibristen Uffe Steen på guitar, orgel-fænomenet Palle Hjorth fra Krebs/Falch og Savage Rose, Niels Mathiasen fra Gnags’s soulfyldte sax, Johnny Madsens bassist Niels Nello Mogensens bundsolide groove, Esben Bach’s virtuose trommespil og Margrete Grarups enestående vokal kan det kun blive en speciel aften! 

pressen skriver bl.a. i koncertanmeldelser: ”..Grarup Allstars gav i lørdags sit publikum en berusende og uforglemmelig koncertoplevelse, da det stjernespækkede hold leverede en præstation i verdensklasse. En formidabel behersket og helt igennem overlegen formidling af både nye og gamle blues og soul numre. Koncerten blev fremført med stor seriøsitet og humor og efterlod publikum rørt og stakåndet. En overvældende musikalsk oplevelse udover det sædvanlige. Helhedsoplevelsen springer skalaen. I særdeleshed en fuldkommen enestående koncertoplevelse." "Margrete Grarup krydrede med sin stærke vokal lydbilledet og tilførte fløjlsbløde toner, der skabte et magisk univers – En sangerinde der beherskede sine fraseringer sublimt, og som ydmygt gav plads til de andre medlemmer i bandet."

"Den seriøst sejeste, bedste, mest svingende, rørende og humoristiske, fanatiske live optræden jeg nogen sinde har hørt og været med til! Fedt band! Præcision og musikalitet i topklasse." - "skal vi finde noget tilsvarende kvalitet i koncerter vi har været til, så skal vi tilbage til Bazar med Peter Bastian osv i deres storhedstid for 20 år siden. Det siger noget om kvaliteten her!"

170
20 20 Det Musiske Hus, Frederikshavn allan olsen 355
20 20 lønstrup bio strings attached 90
to 25 19,30 Folkekirkens Hus, Gammel Torv 4, 
9000 Aalborg
GUNNERTOFT GOSPEL SINGERS 

består af sangere fra hele landet, hvoraf de fleste har en konservatoriebaggrund som studerende eller undervisere. Flere har en solokarriere med egne koncerter og CD-udgivelser. Der er kort sagt tale om et sprudlende gospelkor spækket med en perlerække af talentfulde solister.

GUNNERTOFT GOSPEL SINGERS blev etableret i 2009 og har siden markeret sig som et af Europas bedste gospelkor. Koret har optrådt og indspillet med navne som Søs Fenger, Erann DD, Martin Brygmann, Julie Berthelsen, Linda Andrews, James Sampson m.fl.

GUNNERTOFT GOSPEL SINGERS henvender sig bredt til et publikum i alle aldre med et repertoire, der bl.a. byder på kendte gospelsange, evergreens og egne kompositioner i bedste gospelstil krydret med fællessange, hvor publikum inddrages, lige så ”taget letter”. Koret ledes af gospelpianisten Jakob Gunnertoft.

120
fr  26 20,30 Vendelbohus, Hjørring KIM LARSEN & KJUKKEN PÅ KLUBTURNÉ 

Kim Larsen & Kjukken bobler fortsat af spilleglæde og besøger derfor...

udsolgt
28 14 Jammerbugt Kultur- & ErhvervsCenter Søparken 2, Aabybro Billybobbers

50'erne var årene, hvor rigtige mænd havde bryl i håret og rigtige piger sus i skørterne, rigtige biler var lavet af jern og bygget i Detroit! Mens man skruede de store flydere sammen oppe nordpå, skete der også noget i sydstaterne! Det var nemlig også årene, hvor den sorte og den hvide musik smeltede sammen og blev til Rock’n’roll! Mens de store biler flød ad de støvede boulevarder, var det til tonerne af Bill Haleys ”Rock Around the Clock”, Carl Perkins ”Blue suede shoes” eller et af Elvis’ mange rockabilly hits.

Billybobbers gør det muligt at genopleve den uforglemmelige tid og spiller rock’n’roll, som den blev spillet i rockens barndom i 50’erne. Sange af Elvis Presley, Carl Perkins, Johnny Cash, Roy Orbison, Little Richard, Chuck Berry og Buddy Holly, bliver serveret i et autentisk og nærværende sceneshow, der virkelig sender publikum på en rejse tilbage til rockens rødder! Live er bandet en særdeles opløftende oplevelse i kraft af en engageret og energisk sceneoptræden. Det er simpelthen svært at bevare fødderne i ro, når Billybobbers trykker den af med en lang række af de gode gamle 50'er hits. Der er imidlertid også rig lejlighed til et herligt genhør med mange af de gamle sange og melodier, der måske er blevet glemt i tidens løb, men som i høj grad har været medvirkende til at gøre rocken til det den er i dag. Billybobbers blander alt dette med egne kompositioner.

Så er du til fed rock'n'roll og ægte rockabilly er det bare om at komme ud af huset denne søndag eftermiddag, når Bobberne tager dig med på en musikalsk rejse tilbage til svundne tider. Well, it's One for the money, Two for the show, Three to get ready, now go, cat, go…

145
           
       
   
 
           

tilmeld dit arrangement

Opdateret 05. december 2017 af Søren Berg Olesen