Musik i Nordjylland - Februar 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

Pris

fr 2 20 Jammerbugt Kultur- & ErhvervsCenter Søparken 2, Aabybro ALBUM 2018 – David Bowie: “ZIGGY STARDUST AND THE SPIDERS FROM MARS”

Efter den succesfulde premiere i 2017, hvor mere end 1.100 publikummer oplevede nordjyske musikere og talenter på scenen med Eagles: Hotel California, er der nu en opfølger klar. Denne gang bliver det David Bowies legendariske, overjordiske, rockepos: “Ziggy Stardust And The Spiders From Mars” fra 1972.

ET HELT ALBUM OG HØJDERPUNKTERNE Oplev det hele live, sammen med et medley af numre fra Bowies’s karriere – fra Space Oddity til Blackstar. Koncerten er i to afdelinger. Første sæt er alle numrene fra Ziggy Stardust – spillet i rækkefølge som på det originale album. Andet sæt bliver en kavalkade af udvalgte numre fra hele Bowies karriere.

Er du ikke kommet helt tæt på Bowie endnu, så er ALBUM koncerten en god mulighed for at høre, hvordan denne kunstner i 50 år skrev sange og inspirerede utallige kunstnere musikalsk, visuelt og designmæssigt.

ALBUM ER MUSIKUDVIKLING I NORDJYLLAND Et nyt hold regionale musikere og talenter er klar – med den Aalborgensiske sanger Henrik Fevre i front. Henrik er selv stærkt inspireret af David Bowie, og Henrik Fevre vil også optræde med egne numre under koncerten – der skal præsentere ham og hans musik for et nyt publikum.

Henrik Fevre Nørgaard – Lead sang, guitar, kor Thomas Vammen Jensen – Guitar Rikke Mølbæk Noor – Guitar, lead, kor Signe Wang Carlsen – Bas Johannes Aaen Jensen – Keys, kor Sigrið Rasmussen – Violin, kor Jakob Skov Søndergård – sax Søren Kepler – trommer og kapelmester

I samarbejde med 3 andre nordjyske spillesteder, sætter ALBUM spot på en nordjysk kunstner og inviterer nordjyske, professionelle musikere på scenen sammen med unge talenter, der gennem øveforløb og koncerter får uvurderlig erfaring og nye kontakter til en del af musikbranchen regionalt.

ALBUM ER EN MUSIKALSK MANIFESTATION OG EN HYLDEST TIL TALENTERNE OG DEM, DER HAR VALGT MUSIKKEN SOM DERES KUNSTNERISKE UDTRYKSFORM OG LEVEVEJ.

Koncertkoncept: Det Musiske Hus, regionalt Spillested

195
3 20 maskinhallen, Frederikshavn tim lothar's roots 150
4 13,30 strandgården, strandby thorup spillemænd besøger søndagscafeen

Ældre sagen Arrangerer. 
Tilmelding senest 3 dage før arrangementet til Gitte Funch, 3024 1207 eller Palle Mølholt, 2819 6932.
Meld afbud hvis du bliver forhindret.

30
ti 6 19,30 Folkekirkens Hus, Gammel Torv 4, 
9000 Aalborg
Den Danske Klavertrio

Dette nye ensemble er et spændende samarbejde bestående af tre af Danmarks fineste musikere. Fra hvert sit hjørne i musiklivet har de anmelderroste kunstnere i årevis leveret musikalske oplevelser i særklasse.

Lars Bjørnkær og Toke Møldrup er særligt kendt fra deres virke som koncertmestre henholdsvis Det Kgl. Kapel og Copenhagen Phil og har begge tillige et aktivt solistisk virke.

Katrine Gislinge er koncertpianist i international klasse.

Det personlige og musikalske venskab på kryds og tværs mellem de tre har nu ført til

dannelsen af et fast ensemble.

200
fr 9 20 maskinhallen, Frederikshavn dissing + las 150
10 12 Aalborg Teater, Jernbanegade 11, Aalborg Larsens Teatersuppe.

Suppe, sang og samvær i Teatercaféen Aalborg Teater byder publikum velkommen til Larsens Teatersuppe - en ny og tilbagevendende begivenhed i teatrets hyggelige Teatercafé.

Skuespiller Jørgen W. Larsen er vært ved to timers hygge med musikalsk samvær, en god historie, spændende gæster og ikke mindst fællessange. Vi slår stemningen an med at nyde en stor og varmende skål af Teatercaféens hjemmelavede lækre supper.

Otte lørdage i teatersæsonen er der mulighed for at nyde et par uformelle og uhøjtidelige timer i fællesskabets og samværets ånd

Medvirkende: Jørgen W Larsen.

95
10 20 Jammerbugt Kultur- & ErhvervsCenter Søparken 2, Aabybro billy cross band

Efter sine snart 30 år i musikbranchen har den karismatiske New York’er med den karakteristiske guitarlyd stadig en stor plads i danskernes musikalske hjerte. Det skyldes ikke mindst, at Billy Cross formår at formidle det bedste fra forskellige musikalske verdener – fra blues til rock og fra New York til Nykøbing Falster.

Som altid, når Billy Cross optræder live er hans og bandets performance helt igennem professionel og samtidig, har de en spilleglæde der smitter af helt ned til bagerste række. Det er 100 % og uforfalsket rock ’n’ roll med hånden på hjertet. Eventuelle fans af Bo Diddley, Randy Newman, Bruce Springsteen og Ricky Nelson går heller ikke forgæves her.

I mere end 50 år har Billy Cross haft en legendarisk international karriere som både guitarist, producer, arrangør, sanger og sangskriver. På det nye album udfolder Cross atter sit talent i en række ærlige sange om det levede liv, kærligheden og forholdet til sit amerikanske ophav, som bl.a. omtales i nummeret ‘I Still Pray For You America’.

Glæd dig til en enestående koncert oplevelse i verdensklasse.

210
fr 16 20 Jammerbugt Kultur- & ErhvervsCenter Søparken 2, Aabybro

 

DANMARKS STØRSTE DANSKTOP TURNE

 

 

Dansk Slager Parade er nu klar til at fejre dansktoppen på 21 år, og byder denne gang på et stort og flot show med de gode kendte navne, og de originale hits! 

 

Årets solister er 
Bjørn Tidmand, Gry Meilstrup, Lars ’Royal String’ Stryg, John ’Rocking Ghost’ Andersen, Lise Haavik og Anne-Mette Rix. 

 

 

Karin Strand-Holm er konferencier og Klaus & Servants trio sørger vanen tro for opbakningen, samt synger deres egne store hits.

 

275
18 13,30 aktivitetscenter bangsbo strandbybælsene besøger søndagscafeen

Ældre sagen Arrangerer. 
Tilmelding senest 3 dage før arrangementet til Gitte Funch, 3024 1207 eller Palle Mølholt, 2819 6932.
Meld afbud hvis du bliver forhindret.

30
18 15 vendsyssel teater, Hjørring Nightingale String Quartet 

har base i København og består af Gunvor Sihm og Josefine Dalsgaard, violiner, Marie Louise Broholt Jensen, bratsch, og Louisa Schwab, cello. Kernen af kvartettens identitet er en fælles passion for det fantastiske strygekvartetrepertoire, samt en stærk kærlighed til hinanden som både musikere og bedste venner. 

Nightingale String Quartet er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, hvor professor Tim Frederiksen siden kvartettens dannelse i 2007 har fungeret som trofast mentor. Udover stor koncertvirksomhed i Danmark har Nightingale String Quartet turneret i bla. Kina, Rusland, Brasilien, USA, England, Tyskland, Holland, Sverige og Sydafrika. Kvartetten havde sin Wigmore Hall debut i London i januar 2014.

arrangeret af hjørring musikforening

150
fr 23 19 herregården knivholt, hjørringvej 180, 9900 frederikshavn

Knivholts Venner har stiftet Knivholt Jazzklub som inviterer til 

East Harbour Jazz Band

Til alle musik-arrangementer kan man medbringe egen madkurv.
Øl, vand, vin og kaffe købes på stedet til meget fornuftige priser.

Du skal være medlem af Knivholts Venner samt melde dig til arrangementet hos: 
Mogens Nyeng Hansen, monyha2002@yahoo.dk eller Mobil: 40 76 56 00

Udsolgt
fr 23 20 Vendelbohus, Hjørring MICHAEL FALCH SOLO

Det er igen blevet tid for topaktuelle Michael Falch til at tage på en af sine intime, akustiske soloturnéer. Den danske rockveteran medvirker i årets udgave af seersuccesen Toppen af Poppen på TV2, og under en heftigt rockende periode med sit band udsendte han sidste år det dristige, moderne album, ‘Pludselig alting samtidig’, der blev lovprist overalt og præmieret af Statens Kunstfond som et af årets vigtigste albums. Den nu 61-årlige Michael Falch har gennem årene udviklet sig til et fænomen, der går sine egne veje i dansk rock ved konstant at variere sit kunstneriske udtryk. 

Han brugte sommeren 2017 på en stribe livsglade festivalshows med KrebsFalch, og i efteråret udgiver Gyldendal hans åbenhjertige ungdomserindringer, ‘Til grænsen’, ligesom Universal udsender et opsamlingsalbum ovenpå Toppen af Poppen. I februar-marts 2018 gælder det igen hans solo optrædender, der gennem 20 år er blevet berømmede for deres vekslen mellem bevægende livshistorier og løssluppen intensitet i sange, hvoraf en flere er blevet en del af den danske sangskat – tænk bare på Mød mig i Mørket, I et land uden høje Bjerge, Superlove, Ud af Mørket og Den Eneste i Verden. Michael Falch har aldrig været bedre, lyder det alle steder fra, og han demonstrerer igen og igen, at det passer, hvad man siger om ham: At han også ene mand kan få enhver sal til at grine og græde, synge og gynge.

Arrangør: I morgen er det jul, Mor

285
24 19 herregården knivholt, hjørringvej 180, 9900 frederikshavn

Knivholts Venner har stiftet Knivholt Jazzklub som inviterer til 

P.S. Swingband

Til alle musik-arrangementer kan man medbringe egen madkurv.
Øl, vand, vin og kaffe købes på stedet til meget fornuftige priser.

Du skal være medlem af Knivholts Venner samt melde dig til arrangementet hos: 
Mogens Nyeng Hansen, monyha2002@yahoo.dk eller Mobil: 40 76 56 00

100
24 20 Det Musiske Hus, Frederikshavn tradish 150
25 13,30 rådhuscentrer, frederikshavn ole reichsteins jazzorkester

Ældre sagen Arrangerer. 
Tilmelding senest 3 dage før arrangementet til Gitte Funch, 3024 1207 eller Palle Mølholt, 2819 6932.
Meld afbud hvis du bliver forhindret.

60
           
           
       
   
 
           
Musik i Nordjylland - Marts 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

Pris

3 18 maskinhallen, Frederikshavn hammersmashedface 130
4 14 Folkekirkens Hus, Gammel Torv 4, 
9000 Aalborg
En søndag på “Wivex” – Folkekirkens Hus byder indenfor til ægte søndags-wienerstemning

Københavns Tivolis facadebygning ved Vesterbrogade lå den tidligere restaurant Wivex. Restauranten blev grundlagt i 1890, og efter en tilbygning i 1912 blev restauranten et fashionabelt mødested for datidens københavner.

I 1930’erne-1950’erne transmitterede radioen middagskoncerter fra Wivex med bl.a. Teddy Petersens orkester, der spillede ægte underholdnings- og wienermusik.

Folkekirkens Hus i Aalborg genopliver traditionen og byder indenfor til en søndag eftermiddag i selskab med Radioens Wienertrio, god kaffe og masser af wienerbrød og lagkage.

175
4 15 Det Musiske Hus, Frederikshavn mariehaven, helge engelbrecht 380
4 15 Hjørring Gymnasium & HF Kursus, Festsalen, Hjørring Den russiske Brahms-trio

består af Nikolaj Satsjenko, violin. Kirill Rodin. cello og Natalja Rubinstein, klaver. De har alle været vindere af store internationale konkurrencer, herunder Tjajkovskij-konkurrencen i Moskva. Der venter os en stor og betagende oplevelse.

Alexander Alyabiev: Klavertrio a-mol 
J. Brahms Klavertrio nr. 3 c-mol op 101 
D. Sjostakovitj Klavertrio nr. 2 e-mol op. 67

arrangeret af hjørring musikforening

150
ti 6 19,30 Folkekirkens Hus, Gammel Torv 4, 
9000 Aalborg
Signe Juhl Kvintet

It’s a Good Day er navnet på Signe Juhl Kvartets debut-EP som blev udgivet i sommeren 2017. Selvom der er tale om en debut, så har denne kvartet eksisteret i mange år og spillet en lang række koncerter i både ind- og udland. EP’en er den første i rækken af flere udgivelser – som på en restaurant, så tror de på, at flere små retter fordelt over tid er bedre for “fordøjelsen”!

Repertoiret spænder vidt, fra Peggy Lee til Paul Simon, fra Nina Simone til Bob Dylan ligesom flere Motown klassikere bliver udsat for denne velswingende jazzkvintet.

I dagens anledning har de udvidet besætningen med den fantastiske pianist, Henrik Gunde, som flere måske kender fra Gunde on Garner og som det glade ansigt bag klaveret i DR Big Bandet.

200
on 7 20 Det Musiske Hus, Frederikshavn poul krebs med band 325
11 13,30 Ingeborghus, frederikshavn peter sørensen synger og spiller fisker thomes' viser i søndagscafeen

Ældre sagen Arrangerer. 
Tilmelding senest 3 dage før arrangementet til Gitte Funch, 3024 1207 eller Palle Mølholt, 2819 6932.
Meld afbud hvis du bliver forhindret.

30
17 13 Det Musiske Hus, Frederikshavn snorre kirk kvartet - jazz 150
17 15 Vendsyssel Teater, Musiksalen, Hjørring YANA DESKOVA TRIO & DAN DIDEU 

Et meget spændende program med senromantiske og nutidige værker fremført af internationalt anerkendte musikere. Dan Dediu er pianist og internationalt anerkendt komponist, hvis værker er blevet opført på store scener i hele verden. Han har komponeret i mange genrer, lige fra kammermusik til sceniske værker og symfonisk musik. Et af hans orkesterværker , Wagner Under, blev opført af Aalborg Symfoniorkester for to år siden . 

Dediu har tidligere gæstet Nordjylland som pianist ved en anmelderrost koncert i Aalborg Symfoniorkesters kammermusikserie, Pro Musica.

Program: D. Dediu: Klaverkvartet, 
G. Enescu: Klaverkvartet, 
G. Mahler: Kvartetsats

arrangeret af hjørring musikforening

150
17 16 arena nord, Frederikshavn waterline 480
on 21 11 Det Musiske Hus, Frederikshavn henrik jansberg 150
fr - lø 23 - 24 19 herregården knivholt, hjørringvej 180, 9900 frederikshavn

Knivholts Venner har stiftet Knivholt Jazzklub som inviterer til 

creole catz

Til alle musik-arrangementer kan man medbringe egen madkurv.
Øl, vand, vin og kaffe købes på stedet til meget fornuftige priser.

Du skal være medlem af Knivholts Venner samt melde dig til arrangementet hos: 
Mogens Nyeng Hansen, monyha2002@yahoo.dk eller Mobil: 40 76 56 00

fr udsolgt

lø 100

24 20 maskinhallen, Frederikshavn northern assembly 150
to 29 20 maskinhallen, Frederikshavn steffen schackinger 150
           
       
   
 
           
Musik i Nordjylland - April 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

Pris

7 12 Aalborg Teater, Jernbanegade 11, Aalborg Larsens Teatersuppe.

Suppe, sang og samvær i Teatercaféen Aalborg Teater byder publikum velkommen til Larsens Teatersuppe - en ny og tilbagevendende begivenhed i teatrets hyggelige Teatercafé.

Skuespiller Jørgen W. Larsen er vært ved to timers hygge med musikalsk samvær, en god historie, spændende gæster og ikke mindst fællessange. Vi slår stemningen an med at nyde en stor og varmende skål af Teatercaféens hjemmelavede lækre supper.

Otte lørdage i teatersæsonen er der mulighed for at nyde et par uformelle og uhøjtidelige timer i fællesskabets og samværets ånd

Medvirkende: Jørgen W Larsen.

95
8 15 Hjørring Gymnasium & HF Kursus, Festsalen Copenhagen Piano Quartet 

er en ung klaverkvartet med base i København, men rødder i Danmark, Tjekkiet og Polen bestående af Benedikte Damgaard: violin, Kristina Fialova: bratsch, Adam Stadnicki: cello og Neel Bramsnæs Teilmann: klaver. 

Kvartetten er vinder af Val Tidone International Chamber Music Competition i Italien 2013 og Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums kammermusikkonkurrence 2012 og prismodtager ved P2s kammermusikkonkurrence 2014 i København og den internationale Johannes Brahms konkurrence i Østrig 2012. 

I 2015 udgav kvartetten deres første CD med klaverkvartetter af dansk/ tyske Friedrich Kuhlau. CPQ er modtager af et stipendium fra Léonie Sonnings Musikfond i 2013, og Jacob Gades store legat ligeledes i 2013 samt udtaget til Den Unge Elite af Statens Kunstfond i 2015.

arrangeret af hjørring musikforening

150
on 11 19,30 Klosterkirken, c v obels plads, 
9000 Aalborg
koncerter i Klosterkirken – med koncertmester i Aalborg Symfoniorkester, cellisten Francisco Vila-Haas

Johann Sebastian Bach: SUITER for SOLO CELLO med FRANCISCO VILA-HAAS

Suite nr. 1 I G-dur & Suite nr. 4 I Es-dur

ORGANIST MARGRETHE T. ØSTERGAARD spiller Triosonate nr. 4 i e-mol

0
to 12 16 Det Musiske Hus, Frederikshavn jo and the mofos 0
fr 13 20 maskinhallen, Frederikshavn blues night 150
14 20 Det Musiske Hus, Frederikshavn ale möller 180
ti 17 19,30 Folkekirkens Hus, Gammel Torv 4, 
9000 Aalborg
Pyndts samtale-salon – med sanger og sangskriver Allan Olsen (OBS! – Dette er ikke en koncert)

Allan Olsen blev født og voksede op i Frederikshavn. Han har selv fremhævet ikke mindst to forhold – stedet og tiden, som afgørende for hans sangunivers. Stedet, fordi hans hjemby som en del af landets yderste provins – set i forhold til hovedstaden – var indbegrebet af at tilhøre de udstødte, de oversete. Og tiden, fordi han blev født direkte ind i rockens og poppens tilbliven.

Han har ofte fremhævet netop disse to forhold, som rockens egentlige væsen og forudsætning. For hvis ikke rockmusikken skal relatere sig til teenageårenes usikkerhed, skam og bitterhed over, ” ikke at være noget ” -hvad skal rock’en så?

Det er ud fra denne betragtning forståeligt, at Allan Olsens første musikalske inspiration lå tæt op ad, især den engelske rock. Den udsprang fra fra byer, der mindede om hans – Sheffield, Liverpool og Manchester. Jernindustri og afsondrethed fra større og ” finere ” metropoler som London eller København.

Allan Olsen er en dansk sanger, sangskriver, guitarist og forfatter født i 1956 i Frederikshavn.

Allan Olsen kan være svær at genre-bestemme eller sammenligne med nogen anden dansk kunstner. Hans udgivelser er meget forskelligartede svingende fra det relativt mainstream rockede (Norlan, Gajo, Pindsvin I Pigsko) over det mere eksperimenterende (Jern og Onomatopoietikon) ti-delt roots/folk-orienterede, (Gæst, Sange For Rygere, JØWT). Også på de enkelte udgivelser er genre, lydunivers og tradition ofte blandede.

Allan Olsen har, med undtagelse af sit samarbejde i trioen Dalton, hele karrieren optrådt og udgivet i eget navn.

0
on 18 19,30 Klosterkirken, c v obels plads, 
9000 Aalborg
koncerter i Klosterkirken 

Suite nr. 3 i C-dur & Suite nr. 5 i c-mol

ORGANIST LARS COLDING WOLF spiller Triosonate nr. 6 i G-dur

0
on 18 20 maskinhallen, Frederikshavn pligten kalder 250
to 19 20 Det Musiske Hus, Frederikshavn vegas sangskat - syng med 230
fr 20 19 rådhuscentrer, frederikshavn peter vesth og kristian rusbjerg

Ældre sagen Arrangerer. 
Tilmelding senest 3 dage før arrangementet til Gitte Funch, 3024 1207 eller Palle Mølholt, 2819 6932.
Meld afbud hvis du bliver forhindret.

175
fr 20 20 Det Musiske Hus, Frederikshavn dicte + hempler 180
fr - lø 20 - 21 19 herregården knivholt, hjørringvej 180, 9900 frederikshavn

Knivholts Venner har stiftet Knivholt Jazzklub som inviterer til 

Second Line Jazz Band, Gøteborg

Til alle musik-arrangementer kan man medbringe egen madkurv.
Øl, vand, vin og kaffe købes på stedet til meget fornuftige priser.

Du skal være medlem af Knivholts Venner samt melde dig til arrangementet hos: 
Mogens Nyeng Hansen, monyha2002@yahoo.dk eller Mobil: 40 76 56 00

fr udsolgt

lø 100

on 25 19,30 Klosterkirken, c v obels plads, 
9000 Aalborg
koncerter i Klosterkirken 

Suite nr. 2 i e-mol & Suite nr. 6 i D-dur

ORGANIST MARGRETHE T. ØSTERGAARD spiller Triosonate nr. 1 i Es-dur

0
28 20 Det Musiske Hus, Frederikshavn ida nielsen band 150
28 20 Basaren, Nørregade 58, Brønderslev Roll 'n Roll Circus

Roll 'n Roll Circus med Long Line Down, Superloader og Ford T

Døren åbnes kl. 19.00

105
           
       
   
 
           
Musik i Nordjylland - Maj 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

Pris

fr 4 20 Det Musiske Hus, Frederikshavn bryan adams tribute 180
5 12 Aalborg Teater, Jernbanegade 11, Aalborg Larsens Teatersuppe.

Suppe, sang og samvær i Teatercaféen Aalborg Teater byder publikum velkommen til Larsens Teatersuppe - en ny og tilbagevendende begivenhed i teatrets hyggelige Teatercafé.

Skuespiller Jørgen W. Larsen er vært ved to timers hygge med musikalsk samvær, en god historie, spændende gæster og ikke mindst fællessange. Vi slår stemningen an med at nyde en stor og varmende skål af Teatercaféens hjemmelavede lækre supper.

Otte lørdage i teatersæsonen er der mulighed for at nyde et par uformelle og uhøjtidelige timer i fællesskabets og samværets ånd

Medvirkende: Jørgen W Larsen.

95
5 20 Det Musiske Hus, Frederikshavn jan lysdahl 160
           
           
       
   
 
           
Musik i Nordjylland - Juni 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

Pris

9 13 - 01 knivholt hovedgård, hjørringvej 180, frederikshavn rock i Frederikshavn 2018

Store scene:
AQUA 
Dodo & The Dodos 
Jacob Dinesen 
Scarlet Pleasure 
Aura 
Queen Machine

Lille scene:
mads toghøj band, 
sonny møller m. fl.

 

og dagen efter er der:

Rasmus Seebach og Citybois på Knivholt - den 10. juni 2018

Landets største popstjerne appellerer ikke alene til voksne, men også til deres børn - og til børnenes bedsteforældre. Rasmus Seebach er for alle, og derfor har vi valgt at arrangere familiekoncert på Knivholt søndag d. 10 juni kl. 14:00. Eneste familiekoncert i Vendsyssel

Rasmus Seebach har haft stor succes med familiekoncerter rundt omkring i de store byer i Danmark, og søndag d. 10. juni besøger han Frederikshavn - det bliver Seebachs eneste familiekoncert i Vendsyssel.

SUPPORT: CITYBOIS Den danske popduo Citybois slog igennem i 2015 efter deltagelse i X-Factor. Lige siden er det kun gået fremad for de to drenge Anthon og Thor. De har opnået en stor succes på meget kort tid, og er i dag landskendte pga. deres charmerende personligheder og mange pophits.

Dørene åbnes kl. 13:00 Billetpriser Børnebillet til og med 8 år: 175,- (incl. billetgebyr) Voksenbillet: 350,- (incl. billetgebyr)

 

- 469
9 16 vendsyssel Teater, Musiksalen, Hjørring BOREAS KORTEATER 

Boreas Korteater har gennem 12 år skabt sin egen teaterform, som de kalder korteater. Det er forestillinger, de laver helt fra bunden, hvor korsang, fysisk teater og litterære tekster er sammen om at fortælle en historie. 

Musikalsk favner de bredt, men har udgangspunkt i et nordisk univers, hvor både jazz, lidt pop, folkemusik og nordisk/ klassisk korlyrik indgår. Koret defilerer ind i sit stiveste puds. Kjole og hvidt, glitrende smykker, opsat hår. Men inden ret længe begynder den pæne facade at slå sprækker. Historierne vælter ud af kjolesømme og stivede kraver.

Billetsalg via Vendsyssel Teater. Reduceret pris for medlemmer af Hjørring Musikforening: kr. 75

arrangeret af hjørring musikforening

150
ti 12 19,30 Folkekirkens Hus, Gammel Torv 4, 
9000 Aalborg
Midsommerkoncert i Klosterkirken – med Jens Olav Heckmann (tenor) og Christian Vestergaard (organist & pianist)

De to unge, nordjyske musikere spiller et lyst og sommerligt program med musik af Haydn, Schubert, Mendelssohn m.fl.

Jens Olav Heckmann arbejder til dagligt med DR-Koncertkoret samt som sanger i Vejgaard kirke og har vundet større og større terræn som solosanger siden hans afsluttende konservatorieuddannelse.

Christian Vestergaard er en talentfuld og alsidig komponist, pianist, korleder og organist med base på Øland.

0
           
           
       
   
 
           
Musik i Nordjylland - Juli 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

Pris

           
           
       
   
 
           
Musik i Nordjylland - August 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

Pris

           
           
       
   
 
           
Musik i Nordjylland - September 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

Pris

23 15 Hjørring Gymnasium & HF Kursus, Festsalen TERESA KABAN & HENRIK BLAZEJ

Duoen Teresa Kaban og Henryk Blazej har en flot musikalsk karriere bag sig – både i Krakow hvor de begge er uddannede og langt uden for Polens grænser i mere end 40 forskellige lande. 

De optræder med sikker professionel musikalitet på flere forskellige kontinenter og har i de seneste år også givet koncerter forskellige steder i Skandinavien. Duoen spillede i Hjørring i efteråret 2009.

arrangeret af hjørring musikforening

150
fr - lø 28 -29 19 herregården knivholt, hjørringvej 180, 9900 frederikshavn

Knivholts Venner har stiftet Knivholt Jazzklub som inviterer til 

ADVOKATEN´S NEW ORLEANS JAZZ BAND

Til alle musik-arrangementer kan man medbringe egen madkurv.
Øl, vand, vin og kaffe købes på stedet til meget fornuftige priser.

Du skal være medlem af Knivholts Venner samt melde dig til arrangementet hos: 
Mogens Nyeng Hansen, monyha2002@yahoo.dk eller Mobil: 40 76 56 00

fr udsolgt

lø 100

           
           
       
   
 
           
Musik i Nordjylland - Oktober 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

Pris

28 15 Hjørring Gymnasium & HF Kursus, Festsalen Marianna Shirinyan - klaverkoncert

I 2006 Marianna Shirinyan hele fem priser ved ARD International Music Competition i München, og det startede hendes karriere som solist og kammermusiker. Siden har hun etableret sig som en af denne generations ledelse pianister. 

Shirinyan har spillet ved flere internationale festivaller vundet en række konkurrencer og priser både i Danmark, Tyskland, Frankrig og Spanien og som den første nogensinde, modtog Marianna Shirinyan i 2010 DR's nye klassiske kunstnerpris: P2 Prisen.

arrangeret af hjørring musikforening

150
           
           
       
   
 
           
Musik i Nordjylland - November 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

Pris

11 15 Hjørring Gymnasium & HF Kursus, Festsalen MUSICA FICTA & BO HOLTEN 

Musica Ficta er et professionelt vokalensemble, dannet i 1996 af Bo Holten. Musica Ficta favner et meget bredt repertoire. Musica Ficta betragter arbejdet med den danske sangskat som en vigtig del af sit virke. 

Koncertens program sange fra den danske sangskat: 

C. Nielsen m.fl. ”En snes danske viser”.

arrangeret af hjørring musikforening

150
fr 23 19 herregården knivholt, hjørringvej 180, 9900 frederikshavn

Knivholts Venner har stiftet Knivholt Jazzklub som inviterer til 

ALL TIME JAZZ BAND

Til alle musik-arrangementer kan man medbringe egen madkurv.
Øl, vand, vin og kaffe købes på stedet til meget fornuftige priser.

Du skal være medlem af Knivholts Venner samt melde dig til arrangementet hos: 
Mogens Nyeng Hansen, monyha2002@yahoo.dk eller Mobil: 40 76 56 00

100
24 19 herregården knivholt, hjørringvej 180, 9900 frederikshavn

Knivholts Venner har stiftet Knivholt Jazzklub som inviterer til 

FAZZ AND HIS JAZZ CRUSADERS

Til alle musik-arrangementer kan man medbringe egen madkurv.
Øl, vand, vin og kaffe købes på stedet til meget fornuftige priser.

Du skal være medlem af Knivholts Venner samt melde dig til arrangementet hos: 
Mogens Nyeng Hansen, monyha2002@yahoo.dk eller Mobil: 40 76 56 00

100
           
           
       
   
 
Musik i Nordjylland - December 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

Pris

ti 4 19,30 Sct. Catharinæ Kirke, Lille Kirkestræde 1 9800 Hjørring DRESDNER KREUTZCHOR

Hjørring Musikforening har i samarbejde med Vendsyssel Teater fået mulighed for at engagere Dresdner Kreutzchor (drenge og mandskor) til en koncert i Hjørring som det eneste sted i Danmark i forbindelse med en turne i december 2018. 

Koret er et af de absolut førende kor i Europa og består af 36 sangere. Det er korets julekoncert, og koncerten afholdes i Sct. Catharinæ Kirke, Hjørring den 4.december 2018. Billetsalg via Vendsyssel Teater (pris annonceres senere)

arrangeret af hjørring musikforening

<
           
           
       
   
 
           

tilmeld dit arrangement

Opdateret 02. december 2017 af Søren Berg Olesen