Musik i Nordjylland - Marts 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

to 1 20 Jammerbugt Kultur- & ErhvervsCenter Søparken 2, Aabybro Andreas Bo med Band - fokus på musikken! 

I foråret 2017 udgav Andreas Bo cd’en Skillevej. En samling af pop/rock/folk-sange med tekster som omhandler evigtgyldige emner som håb, forandring og kærlighed. Sangene og teksterne er skrevet af Andreas Bo selv, og musikken er produceret af Nis Bøgvad. 

I foråret 2018 tager Andreas Bo Trio sangene med ud på en akustisk turné. Guitarist Dennis Flacheberg og sangerinde/keyboardspiller Anja Axelbo udgør - sammen med Andreas Bo på guitar og sang - det lille band, som formidler sangene fra Skillevej samt nogle nøje udvalgte covers.

Kom til en musikalsk og intim aften, hvor du kan opleve Andreas Bo fra en anderledes og dybere side.

3 18 maskinhallen, Frederikshavn hammersmashedface
3 20 Jammerbugt Kultur- & ErhvervsCenter Søparken 2, Aabybro Cover Night – DET´ DANSK

Velkommen til forårets Cover Night i selskab med to af Danmarks mest populære kopi-bands fra den danske pop og rock scenes guldalder.

Nordjyllands mest eksklusive “halbal” har tidligere gæster omdøbt konceptet, da kulturcenterets hyggelige rammer denne aften byder på musik, fællessang, dans og godt humør i hele 5 timer. Denne aften bliver med garanti ingen undtagelse når først Gasolins udødelige hits serveres af PETER OG DE ANDRE KOPIER i salen og derefter afterparty i caféen med bandet DANMARKS JOHN - Mogensen’sk værtshusstemning, fællessang, dans og gang i den til langt over midnat!

Ønsker man den “helt store pakke” sammen med venner eller familie, er det også denne aften muligt at tilkøbe den lækre koncertbuffet fra Lyngvig, der serveres i cafeen kl. 18.00 (begrænsede antal pladser).

Peter & de andre kopier 

Salen Kl. 20.00 - 22.30 Alle – inklusive Smukke Linda og Stakkels Jim – troede hele verden ville gå i stå, da Gasolin’ lukkede og slukkede i 1978. Men, nej! 40 år efter lever musikken stadigvæk stærkt videre i Danmarks bedste Gasolin’ show med Peter & De Andre Kopier, der i 2018 kan fejre 25 år på bagen som ét af Danmarks mest efterspurgte kopiorkestre.

Luftguitaren bliver rusket til strengelegen. Der er altid gang i Rabalderstræde. Langebro er stadig lang en tidlig mandag morgen, og Smukke Charlie drøner Deruda’ på sin Harley. Siden 1993 har Peter & De Andre Kopier med største glæde, respekt og kærlighed holdt festen kørende. Der er bal og gang i den, når kopierne går på scenen; i hallen, på kroen, på stadion. At løse billet til en koncert med Peter & De Andre Kopier er som at løse en returbillet til 70'erne. Det er næsten som at være der selv; det er et super-nostalgisk genhør med de gode, gamle Gas-hits ingen skandinav nogensinde glemmer.

Danmarks John 

Caféen ca. 22.30 - 01.00 Bandet leverer et nostalgisk show med sange fra John Mogensens store bagkatalog, og gør det med samme sjæl og ånd som vores savnede folkekunstner. Frontfiguren Brian Arnold har en slående lighed med John Mogensen og mellem numrene krydrer han bandets optræden med lune og hyggelige anekdoter, så publikum føler sig ført tilbage til 70’erne, hvor John Mogensen havde sin storhedstid. Når bandet Danmarks John træder op, genskaber de nøje det musikalske lydbillede, så der opstår en magi der ikke er til at tage fejl af. Vi er overbeviste om, at festen denne aften når nye højder, når Danmarks John byder op til et brag af et afterparty i caféen - elguitar og saxofon ska’ vi ha’, Rock’n’Roll og ikke andet!

 Praktiske oplysninger: Der er til denne koncert mulighed for tilkøb af den populære koncertbuffet fra Lyngvigs diner kl. 18.00 i cafeen, kr. 150.- (kan tilkøbes sammen med billetten eller bestilles på tlf. 9824 2500 (kl. 9-14) senest 27. februar 2018.

4 14 Folkekirkens Hus, Gammel Torv 4, 
9000 Aalborg
En søndag på “Wivex” – Folkekirkens Hus byder indenfor til ægte søndags-wienerstemning

Københavns Tivolis facadebygning ved Vesterbrogade lå den tidligere restaurant Wivex. Restauranten blev grundlagt i 1890, og efter en tilbygning i 1912 blev restauranten et fashionabelt mødested for datidens københavner.

I 1930’erne-1950’erne transmitterede radioen middagskoncerter fra Wivex med bl.a. Teddy Petersens orkester, der spillede ægte underholdnings- og wienermusik.

Folkekirkens Hus i Aalborg genopliver traditionen og byder indenfor til en søndag eftermiddag i selskab med Radioens Wienertrio, god kaffe og masser af wienerbrød og lagkage.

4 15 Det Musiske Hus, Frederikshavn mariehaven, helge engelbrecht
4 15 Hjørring Gymnasium & HF Kursus, Festsalen, Hjørring Den russiske Brahms-trio

består af Nikolaj Satsjenko, violin. Kirill Rodin. cello og Natalja Rubinstein, klaver. De har alle været vindere af store internationale konkurrencer, herunder Tjajkovskij-konkurrencen i Moskva. Der venter os en stor og betagende oplevelse.

Alexander Alyabiev: Klavertrio a-mol 
J. Brahms Klavertrio nr. 3 c-mol op 101 
D. Sjostakovitj Klavertrio nr. 2 e-mol op. 67

arrangeret af hjørring musikforening

ti 6 19,30 Folkekirkens Hus, Gammel Torv 4, 
9000 Aalborg
Signe Juhl Kvintet

It’s a Good Day er navnet på Signe Juhl Kvartets debut-EP som blev udgivet i sommeren 2017. Selvom der er tale om en debut, så har denne kvartet eksisteret i mange år og spillet en lang række koncerter i både ind- og udland. EP’en er den første i rækken af flere udgivelser – som på en restaurant, så tror de på, at flere små retter fordelt over tid er bedre for “fordøjelsen”!

Repertoiret spænder vidt, fra Peggy Lee til Paul Simon, fra Nina Simone til Bob Dylan ligesom flere Motown klassikere bliver udsat for denne velswingende jazzkvintet.

I dagens anledning har de udvidet besætningen med den fantastiske pianist, Henrik Gunde, som flere måske kender fra Gunde on Garner og som det glade ansigt bag klaveret i DR Big Bandet.

on 7 20 Det Musiske Hus, Frederikshavn poul krebs med band
11 13,30 Ingeborghus, frederikshavn peter sørensen synger og spiller fisker thomes' viser i søndagscafeen

Ældre sagen Arrangerer. 
Tilmelding senest 3 dage før arrangementet til Gitte Funch, 3024 1207 eller Palle Mølholt, 2819 6932.
Meld afbud hvis du bliver forhindret.

17 13 Det Musiske Hus, Frederikshavn snorre kirk kvartet - jazz
17 15 Vendsyssel Teater, Musiksalen, Hjørring YANA DESKOVA TRIO & DAN DIDEU 

Et meget spændende program med senromantiske og nutidige værker fremført af internationalt anerkendte musikere. Dan Dediu er pianist og internationalt anerkendt komponist, hvis værker er blevet opført på store scener i hele verden. Han har komponeret i mange genrer, lige fra kammermusik til sceniske værker og symfonisk musik. Et af hans orkesterværker , Wagner Under, blev opført af Aalborg Symfoniorkester for to år siden . 

Dediu har tidligere gæstet Nordjylland som pianist ved en anmelderrost koncert i Aalborg Symfoniorkesters kammermusikserie, Pro Musica.

Program: D. Dediu: Klaverkvartet, 
G. Enescu: Klaverkvartet, 
G. Mahler: Kvartetsats

arrangeret af hjørring musikforening

17 16 arena nord, Frederikshavn waterline - indendørs festival

carpark north
velvet volume
kellermensch
saveus
neoniden
magtens korridorer

18 14 Jammerbugt Kultur- & ErhvervsCenter Søparken 2, Aabybro Søren Krogh Duo - Søndagsmatiné

"Nu har jeg aldrig opfattet mig selv som sanger”, sagde Søren Krogh, da han modtog Danish Music Award – folk-prisen som årets sanger … og fortsatte: ”Men måske mere som historiefortæller…” Og der er nok noget om snakken. Selvfølgelig synger Krogh til sine koncerter, men han snakker og fortæller næsten ligeså meget mellem sangene og han gør det virkelig underholdende – på den måde som kun en vendelbo kan gøre det….

Søren Krogh har gennem sin karriere spillet mere end 2.000 koncerter, udgivet 8 cd´er og modtaget to Danish Music Award-priser; først som årets komponist/sangskriver i 2013 og senere i november 2016 som årets sanger. Desuden fik han også Gelsted-Kirk-Scherfig-prisen i 2011 for sit arbejde med danske sange. Krogh er særdeles underholdende og insisterende på nærværet med sit publikum.

Søren Krogh er ikke den kunstner, der lader sig profilere og selviscenesætte via tv-quizzer, talkshows og tabloidpressen. Næ, han skriver sine sange og spiller dem for folk. For det er dét, det hele drejer sig om.

on 21 11 Det Musiske Hus, Frederikshavn henrik jansberg
to 22 20 Jammerbugt Kultur- & ErhvervsCenter Søparken 2, Aabybro Blues Beatles - et Brasiliansk fænomen. 

Og nej, det er ikke hverken Samba, Salsa eller andre latinamerikanske rytmer, men et genremix bestående af The Beatles’ udødelige klassikere tilsat et tungt twist af Blues og soul.

Blues Beatles har skabt deres helt egen stil og har derigennem formået at forbinde både sjæl og humor mellem det brasilianske temperament og den kølige engelske pop. En engelsk inkarneret fan af både The Beatles og Blues Beatles skriver: "They dont look or play like them, but they do rock!". En anden: "Really enjoy the way they bring Blues to the early Beatles songs. Would like to see them in person".

Blues Beatles har formået at markedsføre sig såsolidt via Facebook og YouTube, at de på cirka et år er blevet et internationalt hit og derfor nu er på turné rundt omkring i verden. Mere end 7 millioner visninger er de i skrivende stund nået op på, alene på videoen med deres fortolkning af "Hard Days Night".

fr - lø 23 - 24 19 herregården knivholt, hjørringvej 180, 9900 frederikshavn

Knivholts Venner har stiftet Knivholt Jazzklub som inviterer til 

creole catz

Til alle musik-arrangementer kan man medbringe egen madkurv.
Øl, vand, vin og kaffe købes på stedet til meget fornuftige priser.

Du skal være medlem af Knivholts Venner samt melde dig til arrangementet hos: 
Mogens Nyeng Hansen, monyha2002@yahoo.dk eller Mobil: 40 76 56 00

24 20 maskinhallen, Frederikshavn northern assembly
to 29 20 maskinhallen, Frederikshavn steffen schackinger
         
       
   
         
Musik i Nordjylland - April 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

to 5 20 Jammerbugt Kultur- & ErhvervsCenter Søparken 2, Aabybro Hanne Boel Trio

Den danske sangerinde har samlet en akustisk trio bestående af hende selv og de to guitarister Jens Runge og Jacob Funch, når hun i starten af det nye år gæster en række koncertsale og kulturhuse rundt om i landet. Hanne er nyforelsket eller måske snarere genforelsket. Genforelsket i at gøre det, hun er god til og elsker, nemlig at synge sammen med dejlige musikere for et publikum som hun gerne vil give en god oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede - alt det, som Hanne Boel er gjort af.

På sin akustiske tour i foråret 2018 nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nutid. Boel kombinerer eget bagkatalog med personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær.

Hanne Boel slog igennem som sanger i slutningen af 1980’erne og har siden da befundet sig på toppen af den danske soul-popscene med diverse priser og omkring 20 udgivelser bag sig. Senest blev hun inviteret til at dele ud af sin musikalske kunnen og erfaringer, da hun i efteråret 2016 deltog i den sjette udgave af TV2’s ’Toppen af Poppen’.

7 12 Aalborg Teater, Jernbanegade 11, Aalborg Larsens Teatersuppe.

Suppe, sang og samvær i Teatercaféen Aalborg Teater byder publikum velkommen til Larsens Teatersuppe - en ny og tilbagevendende begivenhed i teatrets hyggelige Teatercafé.

Skuespiller Jørgen W. Larsen er vært ved to timers hygge med musikalsk samvær, en god historie, spændende gæster og ikke mindst fællessange. Vi slår stemningen an med at nyde en stor og varmende skål af Teatercaféens hjemmelavede lækre supper.

Otte lørdage i teatersæsonen er der mulighed for at nyde et par uformelle og uhøjtidelige timer i fællesskabets og samværets ånd

Medvirkende: Jørgen W Larsen.

8 15 Hjørring Gymnasium & HF Kursus, Festsalen Copenhagen Piano Quartet 

er en ung klaverkvartet med base i København, men rødder i Danmark, Tjekkiet og Polen bestående af Benedikte Damgaard: violin, Kristina Fialova: bratsch, Adam Stadnicki: cello og Neel Bramsnæs Teilmann: klaver. 

Kvartetten er vinder af Val Tidone International Chamber Music Competition i Italien 2013 og Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums kammermusikkonkurrence 2012 og prismodtager ved P2s kammermusikkonkurrence 2014 i København og den internationale Johannes Brahms konkurrence i Østrig 2012. 

I 2015 udgav kvartetten deres første CD med klaverkvartetter af dansk/ tyske Friedrich Kuhlau. CPQ er modtager af et stipendium fra Léonie Sonnings Musikfond i 2013, og Jacob Gades store legat ligeledes i 2013 samt udtaget til Den Unge Elite af Statens Kunstfond i 2015.

arrangeret af hjørring musikforening

on 11 19,30 Klosterkirken, c v obels plads, 
9000 Aalborg
koncerter i Klosterkirken – med koncertmester i Aalborg Symfoniorkester, cellisten Francisco Vila-Haas

Johann Sebastian Bach: SUITER for SOLO CELLO med FRANCISCO VILA-HAAS

Suite nr. 1 I G-dur & Suite nr. 4 I Es-dur

ORGANIST MARGRETHE T. ØSTERGAARD spiller Triosonate nr. 4 i e-mol

to 12 16 Det Musiske Hus, Frederikshavn jo and the mofos
fr 13 20 maskinhallen, Frederikshavn blues night
14 20 Det Musiske Hus, Frederikshavn ale möller
14 20 Jammerbugt Kultur- & ErhvervsCenter Søparken 2, Aabybro Ida Nielsen & Band

en af de mest omtalte danske musikere de senere år nemlig verdensstjernen PRINCE’s bassist Ida Nielsen og hendes band.

Ida Nielsen er vendt hjem til Danmark og selvom sorgen og chokket over læremesteren og vennens tragiske bortgang ikke helt har fortaget sig, har hun færdiggjort sit 3. soloalbum ”Turnitup”, samlet et fantastisk band og draget på landevejen. Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves, tossede indfald og iørefaldende melodier spillet med både attitude og sjæl.

Hun betegner sin egen musik som “rigtige sange – i funky indpakning”. Debutalbummet ’Marmelade’ (udgivet under pseudonymet “Bassida”) var en succes og førte til en lang række sponsorater og samarbejdsmuligheder med virksomheder som TC Electronic, Yamaha Guitars og Sandberg Guitars i Tyskland. Musikken kan bedst beskrives som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik – med meget iørefaldende melodier på toppen. Og selvfølgelig masser af bas. Hver sang har sin egen karakter men forenes i et samlet helhedsindtryk – en hyldest til funk.

Ida Nielsen lover at levere et dundrende energifuldt show pakket med gode vibes og stramme grooves. You can’t fake the funk!

ti 17 19,30 Folkekirkens Hus, Gammel Torv 4, 
9000 Aalborg
Pyndts samtale-salon – med sanger og sangskriver Allan Olsen (OBS! – Dette er ikke en koncert)

Allan Olsen blev født og voksede op i Frederikshavn. Han har selv fremhævet ikke mindst to forhold – stedet og tiden, som afgørende for hans sangunivers. Stedet, fordi hans hjemby som en del af landets yderste provins – set i forhold til hovedstaden – var indbegrebet af at tilhøre de udstødte, de oversete. Og tiden, fordi han blev født direkte ind i rockens og poppens tilbliven.

Han har ofte fremhævet netop disse to forhold, som rockens egentlige væsen og forudsætning. For hvis ikke rockmusikken skal relatere sig til teenageårenes usikkerhed, skam og bitterhed over, ” ikke at være noget ” -hvad skal rock’en så?

Det er ud fra denne betragtning forståeligt, at Allan Olsens første musikalske inspiration lå tæt op ad, især den engelske rock. Den udsprang fra fra byer, der mindede om hans – Sheffield, Liverpool og Manchester. Jernindustri og afsondrethed fra større og ” finere ” metropoler som London eller København.

Allan Olsen er en dansk sanger, sangskriver, guitarist og forfatter født i 1956 i Frederikshavn.

Allan Olsen kan være svær at genre-bestemme eller sammenligne med nogen anden dansk kunstner. Hans udgivelser er meget forskelligartede svingende fra det relativt mainstream rockede (Norlan, Gajo, Pindsvin I Pigsko) over det mere eksperimenterende (Jern og Onomatopoietikon) ti-delt roots/folk-orienterede, (Gæst, Sange For Rygere, JØWT). Også på de enkelte udgivelser er genre, lydunivers og tradition ofte blandede.

Allan Olsen har, med undtagelse af sit samarbejde i trioen Dalton, hele karrieren optrådt og udgivet i eget navn.

on 18 19,30 Klosterkirken, c v obels plads, 
9000 Aalborg
koncerter i Klosterkirken 

Suite nr. 3 i C-dur & Suite nr. 5 i c-mol

ORGANIST LARS COLDING WOLF spiller Triosonate nr. 6 i G-dur

on 18 20 maskinhallen, Frederikshavn pligten kalder
to 19 20 Det Musiske Hus, Frederikshavn vegas sangskat - syng med
to 19 20 Jammerbugt Kultur- & ErhvervsCenter Søparken 2, Aabybro Dicte - Hempler

To af Danmarks mest markante sangere i international klasse slår igen talenterne sammen og tager på turne i november 2017. For første gang med helt nye sange i bagagen fra fællesalbummet "Uppers". DICTE / HEMPLER har siden 2010 markeret sig med årlige koncertrækker under navnet The Dark & Stormy Sessions og fornemt akkompagneret af guitaristen Mika Vandborg har de trukket fulde huse på de danske spillesteder. I 2012 udmøntedes det i en liveudgivelse fra en koncert i København, men "Uppers" er deres første reelle studio album, og en fortælling om to sjæle der har fundet ind til en fælles smag og ægthed. De er blevet rost til skyerne for deres fornemme samarbejde, som er i international klasse. Også hos anmelderne har samarbejdet skabt begejstring.

Om makkerparret skriver Berlingske: ”En ulastelig velklædt nydelse”… ”Dicte & Hempler leverede en forrygende intens, smuk dagdrøm af en koncert”. Og fortsætter: ”Dicte Madsen og Claus Hempler har hver for sig nogle af de mest sexede vokaler i dansk musik og sammen klæder de hinanden ypperligt”.

Deres nedtonede singer/songwriter-katalog er en sand nydelse at opleve og giver i denne omgang reminiscenser til stilarter mestret før af Cole Porter, Marilyn Monroe og Frank Sinatra. Tænk blå-tonet, forfinet elegance og fornem pulsen fra storbyens svedige natklubber kravle ind under huden og helt ind i hjertet. Fusionen af så karismatiske personligheder og kunstnere er nemlig i sig selv en garanti for, at man som lytter beruses af nærværet og den skrøbelige intensitet, der helt naturligt opstår på scenen.

fr 20 19 rådhuscentrer, frederikshavn peter vesth og kristian rusbjerg

Ældre sagen Arrangerer. 
Tilmelding senest 3 dage før arrangementet til Gitte Funch, 3024 1207 eller Palle Mølholt, 2819 6932.
Meld afbud hvis du bliver forhindret.

fr 20 20 Det Musiske Hus, Frederikshavn dicte + hempler
fr - lø 20 - 21 19 herregården knivholt, hjørringvej 180, 9900 frederikshavn

Knivholts Venner har stiftet Knivholt Jazzklub som inviterer til 

Second Line Jazz Band, Gøteborg

Til alle musik-arrangementer kan man medbringe egen madkurv.
Øl, vand, vin og kaffe købes på stedet til meget fornuftige priser.

Du skal være medlem af Knivholts Venner samt melde dig til arrangementet hos: 
Mogens Nyeng Hansen, monyha2002@yahoo.dk eller Mobil: 40 76 56 00

on 25 19,30 Klosterkirken, c v obels plads, 
9000 Aalborg
koncerter i Klosterkirken 

Suite nr. 2 i e-mol & Suite nr. 6 i D-dur

ORGANIST MARGRETHE T. ØSTERGAARD spiller Triosonate nr. 1 i Es-dur

28 20 Det Musiske Hus, Frederikshavn ida nielsen band
28 20 Basaren, Nørregade 58, Brønderslev Roll 'n Roll Circus

Roll 'n Roll Circus med Long Line Down, Superloader og Ford T

Døren åbnes kl. 19.00

         
       
   
         
Musik i Nordjylland - Maj 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

fr 4 20 Det Musiske Hus, Frederikshavn bryan adams tribute
5 12 Aalborg Teater, Jernbanegade 11, Aalborg Larsens Teatersuppe.

Suppe, sang og samvær i Teatercaféen Aalborg Teater byder publikum velkommen til Larsens Teatersuppe - en ny og tilbagevendende begivenhed i teatrets hyggelige Teatercafé.

Skuespiller Jørgen W. Larsen er vært ved to timers hygge med musikalsk samvær, en god historie, spændende gæster og ikke mindst fællessange. Vi slår stemningen an med at nyde en stor og varmende skål af Teatercaféens hjemmelavede lækre supper.

Otte lørdage i teatersæsonen er der mulighed for at nyde et par uformelle og uhøjtidelige timer i fællesskabets og samværets ånd

Medvirkende: Jørgen W Larsen.

5 20 Det Musiske Hus, Frederikshavn jan lysdahl
26 aften skagen strand, tranevej 108, hulsig abba revival band

Spisning inkluderet

         
       
   
         
Musik i Nordjylland - Juni 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

9 13 - 01 knivholt hovedgård, hjørringvej 180, frederikshavn rock i Frederikshavn 2018

Store scene:
AQUA 
Dodo & The Dodos 
Jacob Dinesen 
Scarlet Pleasure 
Aura 
Queen Machine

Lille scene:
mads toghøj band, 
sonny møller m. fl.

 

og dagen efter er der:

Rasmus Seebach og Citybois på Knivholt - den 10. juni 2018

Landets største popstjerne appellerer ikke alene til voksne, men også til deres børn - og til børnenes bedsteforældre. Rasmus Seebach er for alle, og derfor har vi valgt at arrangere familiekoncert på Knivholt søndag d. 10 juni kl. 14:00. Eneste familiekoncert i Vendsyssel

Rasmus Seebach har haft stor succes med familiekoncerter rundt omkring i de store byer i Danmark, og søndag d. 10. juni besøger han Frederikshavn - det bliver Seebachs eneste familiekoncert i Vendsyssel.

SUPPORT: CITYBOIS Den danske popduo Citybois slog igennem i 2015 efter deltagelse i X-Factor. Lige siden er det kun gået fremad for de to drenge Anthon og Thor. De har opnået en stor succes på meget kort tid, og er i dag landskendte pga. deres charmerende personligheder og mange pophits.

Dørene åbnes kl. 13:00 Billetpriser Børnebillet til og med 8 år: 175,- (incl. billetgebyr) Voksenbillet: 350,- (incl. billetgebyr)

9 16 vendsyssel Teater, Musiksalen, Hjørring BOREAS KORTEATER 

Boreas Korteater har gennem 12 år skabt sin egen teaterform, som de kalder korteater. Det er forestillinger, de laver helt fra bunden, hvor korsang, fysisk teater og litterære tekster er sammen om at fortælle en historie. 

Musikalsk favner de bredt, men har udgangspunkt i et nordisk univers, hvor både jazz, lidt pop, folkemusik og nordisk/ klassisk korlyrik indgår. Koret defilerer ind i sit stiveste puds. Kjole og hvidt, glitrende smykker, opsat hår. Men inden ret længe begynder den pæne facade at slå sprækker. Historierne vælter ud af kjolesømme og stivede kraver.

Billetsalg via Vendsyssel Teater. Reduceret pris for medlemmer af Hjørring Musikforening: kr. 75

arrangeret af hjørring musikforening

ti 12 19,30 Folkekirkens Hus, Gammel Torv 4, 
9000 Aalborg
Midsommerkoncert i Klosterkirken – med Jens Olav Heckmann (tenor) og Christian Vestergaard (organist & pianist)

De to unge, nordjyske musikere spiller et lyst og sommerligt program med musik af Haydn, Schubert, Mendelssohn m.fl.

Jens Olav Heckmann arbejder til dagligt med DR-Koncertkoret samt som sanger i Vejgaard kirke og har vundet større og større terræn som solosanger siden hans afsluttende konservatorieuddannelse.

Christian Vestergaard er en talentfuld og alsidig komponist, pianist, korleder og organist med base på Øland.

         
         
       
   
         
Musik i Nordjylland - Juli 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

         
         
       
   
         
Musik i Nordjylland - August 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

         
         
       
   
         
Musik i Nordjylland - September 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

23 15 Hjørring Gymnasium & HF Kursus, Festsalen TERESA KABAN & HENRIK BLAZEJ

Duoen Teresa Kaban og Henryk Blazej har en flot musikalsk karriere bag sig – både i Krakow hvor de begge er uddannede og langt uden for Polens grænser i mere end 40 forskellige lande. 

De optræder med sikker professionel musikalitet på flere forskellige kontinenter og har i de seneste år også givet koncerter forskellige steder i Skandinavien. Duoen spillede i Hjørring i efteråret 2009.

arrangeret af hjørring musikforening

fr - lø 28 -29 19 herregården knivholt, hjørringvej 180, 9900 frederikshavn

Knivholts Venner har stiftet Knivholt Jazzklub som inviterer til 

ADVOKATEN´S NEW ORLEANS JAZZ BAND

Til alle musik-arrangementer kan man medbringe egen madkurv.
Øl, vand, vin og kaffe købes på stedet til meget fornuftige priser.

Du skal være medlem af Knivholts Venner samt melde dig til arrangementet hos: 
Mogens Nyeng Hansen, monyha2002@yahoo.dk eller Mobil: 40 76 56 00

         
         
       
   
         
Musik i Nordjylland - Oktober 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

28 15 Hjørring Gymnasium & HF Kursus, Festsalen Marianna Shirinyan - klaverkoncert

I 2006 Marianna Shirinyan hele fem priser ved ARD International Music Competition i München, og det startede hendes karriere som solist og kammermusiker. Siden har hun etableret sig som en af denne generations ledelse pianister. 

Shirinyan har spillet ved flere internationale festivaller vundet en række konkurrencer og priser både i Danmark, Tyskland, Frankrig og Spanien og som den første nogensinde, modtog Marianna Shirinyan i 2010 DR's nye klassiske kunstnerpris: P2 Prisen.

arrangeret af hjørring musikforening

         
         
       
   
         
Musik i Nordjylland - November 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

11 15 Hjørring Gymnasium & HF Kursus, Festsalen MUSICA FICTA & BO HOLTEN 

Musica Ficta er et professionelt vokalensemble, dannet i 1996 af Bo Holten. Musica Ficta favner et meget bredt repertoire. Musica Ficta betragter arbejdet med den danske sangskat som en vigtig del af sit virke. 

Koncertens program sange fra den danske sangskat: 

C. Nielsen m.fl. ”En snes danske viser”.

arrangeret af hjørring musikforening

fr 23 19 herregården knivholt, hjørringvej 180, 9900 frederikshavn

Knivholts Venner har stiftet Knivholt Jazzklub som inviterer til 

ALL TIME JAZZ BAND

Til alle musik-arrangementer kan man medbringe egen madkurv.
Øl, vand, vin og kaffe købes på stedet til meget fornuftige priser.

Du skal være medlem af Knivholts Venner samt melde dig til arrangementet hos: 
Mogens Nyeng Hansen, monyha2002@yahoo.dk eller Mobil: 40 76 56 00

24 19 herregården knivholt, hjørringvej 180, 9900 frederikshavn

Knivholts Venner har stiftet Knivholt Jazzklub som inviterer til 

FAZZ AND HIS JAZZ CRUSADERS

Til alle musik-arrangementer kan man medbringe egen madkurv.
Øl, vand, vin og kaffe købes på stedet til meget fornuftige priser.

Du skal være medlem af Knivholts Venner samt melde dig til arrangementet hos: 
Mogens Nyeng Hansen, monyha2002@yahoo.dk eller Mobil: 40 76 56 00

         
         
       
   
Musik i Nordjylland - December 2018

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

ti 4 19,30 Sct. Catharinæ Kirke, Lille Kirkestræde 1 9800 Hjørring DRESDNER KREUTZCHOR

Hjørring Musikforening har i samarbejde med Vendsyssel Teater fået mulighed for at engagere Dresdner Kreutzchor (drenge og mandskor) til en koncert i Hjørring som det eneste sted i Danmark i forbindelse med en turne i december 2018. 

Koret er et af de absolut førende kor i Europa og består af 36 sangere. Det er korets julekoncert, og koncerten afholdes i Sct. Catharinæ Kirke, Hjørring den 4.december 2018. Billetsalg via Vendsyssel Teater (pris annonceres senere)

arrangeret af hjørring musikforening

         
         
       
   
         

tilmeld dit arrangement

Opdateret 26. december 2017 af Søren Berg Olesen