Musik i Nordjylland - Marts 2020

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

fr 6 20 Kulturcenter Jammerbugt Søparken 2, 9440 Aabybro Esben Just Solo - The Second Coming

Esben Just har altid foretrukket den gode historie frem for den faktuelt korrekte historie. Men at han mindre end 2 måneder efter at have fejret 50 års fødselsdag på Mojo i København lå på rigshospitalet med brystkassen skåret op på langs og hjertet sat i stå, overgik selv den vildeste historie og kom da også virkelig bag på ham selv.

Efter en 7 timers akut operation og derefter fire dage i koma, var Esben blevet nulstillet og de tre efterfølgende år har han brugt på at få den psykiske erfaring til at blive en force og en fordel, fremfor at kalde den hvad den virkelig var: røvsyg.

Solo showet hedder “The Second Coming” og det er, hvad det er. En opvågning til en tur mere i karrusellen, drej på rattet og tryk på speederen, så kører vognen. Men hvor kører den hen?

I 2020 har menneskeheden små 10 år til at vænne sig af med at spise bøffer, flyve på charterferie, og ikke mindst hælde benzin på bålet, so to speak, så mon ikke det vil give mening at lade bilen stå i garagen, og i stedet tage med på den åndelige, musikalske, og underholdende fodrejse, hvor Esben Just som guide vil fortælle nyt fra de dødes land og ikke mindst prøve at besvare spørgsmålet: Er der et liv før døden?

7 11 hjallerup Jesper Theis & Olav Gudnason - blues
7 ? john bull, aalborg Jesper Theis & Søren Lindholt - blues
7 20 kappelborg, skagen IDA NIELSEN & the Funkbots

En sprudlende kvinde og den ondeste funk-bas ... 

Den tidl. PRINCE-bassist går på scenen med sit hårdtslående høj-energi funk-show med solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl. – og selvfølgelig masser af bas!

Ida Nielsen holdt den funky bund for den legendariske kunstner PRINCE fra 2010 indtil dennes tragiske død i april 2016. - Kort efter den første jamsession, kom hun med i PRINCE-bandet “the New Power Generation”og i 2013 blev hun også en del af power kvartetten “Prince & 3rdeyegirl” og som medlem af 3rdeyegirl og NPG har hun turneret i hele verden, indspillet albums og optrådt i en lang række tv-shows.

Ida Nielsen vendte efter vennen og læremesterens død hjem til Danmark i sommeren 2016 og tog fat på sin egen karriere, sin egen musik. Hun samlede et fantastisk band og drog på landevejen. - Hun har siden spillet 6 koncertturnéer her i landet, samt turnéret i det meste af verden. Både Kina, resten af Asien, Europa, USA og bl.a. Zanzibar har haft besøg. Og hun har udgivet 2 cd’er. ”Turnitup” fra 2017 og “Time 2 stop worrying” fra 2019.

Hun har stødt og roligt bygget et stort publikum op som (igen) har fået øjnene op for denne charmerende, sprudlende kvinde som samtidig spiller den ondeste funk-bas. Det er ikke for meget sagt at hun her tilhører den absolutte verdenselite! Og hendes band starter festen op – og ser sig ikke tilbage!

7 20 Sterup Forsamlingshus, Brønderslev allan olsen SOLO 

UDSOLGT oktober 2019

to 12 20 skagen kirke  SOULMISSION - A Gospel Experience

m. Linda Andrews, Marcel Gbekle, Jasmin Gabay og James Sampson 

Glæd jer til en ganske særlig koncertoplevelse, når de fire fantastiske soul- og gospelsangere, som mange kender fra TV-programmer som X-Factor, Dansk Melodi Grand Prix og Stjerne for en aften, indtager Skagen Kirke denne aften.

Med stemmer fulde af passion, indlevelse og spiritualitet fortolker SOULMISSION nogle af den nyere musikhistories største hits med et twist af den soul og gospel, der passer så forrygende godt til kirkens rum - og ikke mindst til de fires stemmer.

Linda, Marcel, Jasmin og James har rødder i vidt forskellige musikalske baggrunde, men i SOULMISSION forenes de i deres fælles kærlighed til gospel og soul, og den glødende kraft og inderlighed, som genren er kendt for.

Publikum kan glæde sig til et soulfyldt og spirituelt udvalg af sange af kendte kunstnere som Bob Dylan, Beyoncé, Adele, Bruno Mars og Katy Perry. LINE UP Linda Andrews / vokal Marcel Gbekle / vokal Jasmin Gabay / vokal James Sampson / vokal

fr 20 aften knivholt hovedgård, frederikshavn BLÅ MANDAG

https://www.youtube.com/watch?v=6U00SIjZeJQ 

Arrangeret af: knivholts venner, Jazz

fr 13 20 Kulturcenter Jammerbugt Søparken 2, 9440 Aabybro Shu-bi or not Shu-bi:

Efter en forrygende koncertoplevelse i 2017, byder vi igen i dette forår velkommen til de tre originale shubber, der bare ikke kan holde op med at spille det gamle Shu-bi-dua guld.

Det er Bosse Hall Christensen, der var med til at grundlægge bandet og med sit karakteristiske trommespil og finurlige tekstunivers prægede de gyldne år.

Claus Asmussen, der med sit gudsbenådede guitarspil berigede bandets pladeindspilninger gennem alle årene samt Willy Pedersen, der med sit særligt svingene keyboardspil og kompositoriske evner gjorde sit til at højne guldalderperioden.

De tre, sammen med de to blændende rockmusikere Karsten Lagermann (voc) og John Sørensen (bas), danner kardinalpunktet i Shu-bi or not Shu-bi, og spiller denne aften alle de elskede hits med samme autenticitet, som de blev indspillet

Med deres spektakulære Shu-bi-dua show, efterlades publikum i begejstring hver gang.

”Det er som at blive ført tilbage til dengang”, siger de bagefter.

to 19 20 Kulturcenter Jammerbugt Søparken 2, 9440 Aabybro ALBUM 3 - Fleetwood Mac Rumours

Nu kan du sikre dig en billet til selve premiereaftenen på ALBUM 3, her på Jammerbugt Kulturcenter! ALBUM er et fælles musikprojekt mellem 4 nordjyske spillesteder, professionelle musikere, talenter og unge teknikere - i Nordjylland.

Vi har tidligere spillet Eagles’ ”Hotel California” samt David Bowies ”Ziggy Stardust”. Denne gang tager vi på landevejen med Fleetwood Macs klassiker der solgte 40 millioner albums: Rumours.

Glæd jer til en aften med et helt album - fra start til slut - en pause - og derefter et sæt med hits.

Samme aften vil du også fra bandet høre Nordjysk, originalkomponeret musik - som er en vigtig del af ALBUM.

Vi arbejder for at bringe de Nordjyske musikere og talenter ud på scenerne - midlet er klassikerne - målet er at præsentere publikum for musik, de ikke har hørt før.

4 spillesteder i foråret 2020: 
19.03 - Jammerbugt Kulturcenter, Aabybro 
20.03 – STUBhuset, Støvring 
02.04 - Alfa, Aars 
03.04 - Det Musiske Hus, Frederikshavn

ALBUM er støttet af SPAR NORD FONDEN

21 21 kappelborg, skagen THE WHITE ALBUM - 10UR

10 års jubilæums tour ... 

Glæd jer til et gensyn med den fynske trio "The White Album", som flere gange tidligere har optrådt på både Kappelborg og Skagen Festivalen.

Bandet fejrer i 2020 deres 10-års jubilæum og markerer det med et nyt album og en omfattende turné i både ind- og udland.

Mere end 20 års venskab ligger til grund for den kærlige, underfundige og humoristiske stemning som bandet skaber til deres koncerter. Musikken tager afsæt i et følsomt univers, og sangene emmer af nordisk melankoli og eftertænksomhed med den gode melodi og trestemmige herrevokaler i højsædet.

Glæd jer til en dybfølt koncert og en farverig legestue for tre midaldrende venner, der har masser anekdoter og minder at dele ud af.

Claus Arvad 
Frederik Vedersø 
Jakob Eilsø

22 14 Kulturcenter Jammerbugt Søparken 2, 9440 Aabybro Jane og Shane - søndagsmatine:

En koncert med Jane & Shane er en ekstraordinær musikalsk oplevelse. Når de går på scenen, er deres energi og spilleglæde så overbevisende og intens, at det er umuligt ikke at lade sig rive med.

Engelske Jane Clark (violin, vokal) og irske Shane Donnelly (vokal, guitar, bodhrán) er ikke bare gode musikere og spillemænd. De er begavede underholdere i særklasse.

De musikalske rødder er solidt forankret i den irsk/britiske folkemusik, men Jane & Shane bevæger sig elegant rundt i mange forskellige stilarter, og leger med elementer fra både folkemusikken, det klassiske og jazzen. De mestrer at fortælle den gode historie og deres egne kompositioner føles hurtigt som gammelkendt stof og de traditionelle sange som deres egne.

Sammen er Jane & Shane ganske enkelt mere end en duo og det er let at forestille sig, at der er flere end to personer på scenen. Og uanset om de spiller lyriske ballader eller livlige keltisk-inspirerede melodier med strejf af swing, er deres sofistikerede og symbiotiske samspil et kendetegn, som er helt særligt for dem.

Altid med et glimt i øjet og et smil på læben. Og altid med publikum helt tæt på hjertet.

”Deres udstråling må gøre en koncert meningsfuld – selv for døve!” - NIELS HAUSGAARD

28 12 kappelborg, skagen FROKOSTJAZZ m. KENNY WASHINGTON & Jacob Christoffersen Trio

Jazz, frokost & en snaps! 

FROKOSTJAZZ m. lækker jazz, sildebord og fiskedeller fra Iscaféen/Skagen Bamsemuseum

"The thing is, Washington slays 'em wherever he performs... he's an oversize talent who can scat with the harmonic daring and rhythmic command of a bebop saxophonist, croon with the simmering soul of Donny Hathaway, and interpret standards with such intelligence and emotional commitment it's like Rodgers and Hart wrote "I Didn't Know What Time It Was" with him in mind." Andrew Gilbert, eastbayexpress.com

Skønt den amerikanske sanger Kenny Washington (US) nok vil være ukendt for mange i Skandinavien, så er der tale om en jazz- og soulsanger, som tåler sammenligning med de største jazzstjerner. Han har begejstret publikum verden over med soulfulde fortolkninger, opfindsom scatsang og en tilsyneladende ubegrænset range.

Da Kenny Washington i 2015 indspillede albummet “Moanin” på det legendariske pladeselskab Storyville Records, var det resultatet af 3 koncerter på Jazzhus Montmartre i København med en Skandinavisk trio bestående af Jacob Christoffersen (pno), Jesper Bodilsen (bas) og Zoltan Csorsz (tr). Den samme trio, som Washington nu kan opleves med på Kappelborg.

Blandt højdepunkter i Washingtons karriere kan nævnes flere optrædener på Lincoln Centre med bl.a. Wynton Marsalis, Gregory Porter, Paula West, Roberta Gambarini og Eric Reed, hvor man bl.a. har fejret Frank Sinatra’s og Ella Fitzgerald’s 100 års fødselsdag.

Kenny Washington (UK) / vokal 
Jacob Christoffersen (DK) / piano 
Jesper Bodilsen (DK) / bas 
Zoltan Csorsz (SE) / trommer

28 20 Kulturcenter Jammerbugt Søparken 2, 9440 Aabybro Ivan Pedersen 70 år - Ligger ikke ned endnu:

Ivan Pedersen turnerer I 2020 med stort band i anledning af sin 70 års fødselsdag i april.

Med 54 år på de danske scener, et bagkatalog på mere end 20 albums, over 700 registrerede sangtitler hos Koda og et samlet pladesalg herhjemme på mere end en mio. albums, skulle man tro Ivan Pedersen var sikret veteranstatus her i landet. Men som sanger/sangskriveren selv udtaler:

”Jeg havde egentlig regnet med, at Nalle, Sebastian, Henning Stærk og jeg selv skulle til at være veteranerne på den rytmiske, danske musikscene, nu hvor Peter Belli er ”gået af”. Men efter at Ulven har annonceret sin tilbagekomst, så har det med veteranstatus måske lange udsigter for mig – men jeg ligger ikke ned endnu!”

Ikke desto mindre – og måske netop derfor - pakker sangeren tourbussen og tager på landevejen med et nyt show indeholdende sange fra hele karrieren. Med sig har han sit musikerhold, hvis eminente alsidighed, kunnen og lysende spilleglæde tog publikum med storm på Ivan Pedersens lands-turne´ i 2016, i anledning af hans 50 års jubilæum som professionel.

”Jeg glæder mig SÅ meget til at spille og synge med dette formidable hold igen!” siger han, der med et smil husker den forrige tur, hvor mange af sangene fra McKinleys, fra Backseat fra Moonjams repertoirer ja, også et par sange fra Laban perioden, blev fundet frem fra gemmerne, støvet af og serveret i nye friske arrangementer. Sådan vil det også blive i 2020, dog med en række fornyelser i repertoiret.

       
   
         
         
Musik i Nordjylland - April 2020

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

4 21 kappelborg, skagen MIKE ANDERSEN - BAND

- en del af Skagen Forårsfestival 2020 

Genren er blues og soul med et rocket twist, når Mike Andersen Band – hjemmevant og stilsikkert går på scenen på Kappelborg, og de, der tidligere har oplevet bandet, ved, at en helt særlig, dragende og fed liveoplevelse venter forude...

For det syder, sveder og koger i den musikalske gryde, når Mike Andersen med sin overlegne tekniske musikalitet og vanvittigt stærke vokal sammen med bandet tryllebinder publikum. Mere end 1500 fælles LIVE-koncerter er det blevet til - og det kan høres!

Glæd jer til en hed og intim aften med masser af nærkontakt og et ’tændt’, orkester der virkelig nyder at spille sammen!

Mike Andersen, vokal, guitar 
Johs. Nørrelykke, guitar, vokal 
Kristian Kold, bas, vokal 
Kristian Fogh, keys, vokal 
Jens Kr. Dam, trommer, vokal, trombones

on 8 20 kappelborg, skagen IVAN PEDERSEN 70 ÅR

"Ligger ikke ned endnu" - tour ... 

Pedersen turnerer i 2020 med et stort band i anledning af sin 70 års fødselsdag. Til Påske parkerer turbussen foran Kappelborg, og stemmen, der har solgt over en million albums i Danmark, træder endnu en gang op på scenen i SALEN.

Efter 54 år på de danske scener og et bagkatalog på mere end 20 albums skulle man tro, at Ivan Pedersen havde sikret sig veteranstatus her i landet. Men som Pedersen selv udtaler:

”Jeg havde egentlig regnet med, at Nalle, Sebastian, Henning Stærk og jeg selv skulle til at være veteranerne på den rytmiske, danske musikscene, nu hvor Peter Belli er ”gået af”. Men efter, at Ulven har annonceret sin tilbagekomst, så har det med veteranstatus måske lange udsigter for mig – men jeg ligger ikke ned endnu!”

Ikke desto mindre – og måske netop derfor – kan vi nu glæde os til et genhør med Pedersen og et helt nyt show med sange fra hele karrieren. Med sig har han sit eminente band, som også tog publikum med storm på Pedersens seneste lands-tour i 2016. en Tour, der overalt fik fremragende anmeldelser af både publikum, arrangører og presse. LINE UP

Ivan Pedersen / vokal 
Lars Krarup / guitar 
Tove Sørensen / bas 
Søren Skov / keyboard 
Nanna Larsen / guitar & vokal 
Klaus Menzer / trommer

18 20 Kulturcenter Jammerbugt Søparken 2, 9440 Aabybro Smukke Møller:

Spænd dig fast i en tidsmaskine, hvor rejsen begynder med de tidligste Gasolin’-toner, og siden fører dig ind i Kim Larsens folkelige og lune univers. Undervejs møder du Inga og Katinka, der trækker Smukke Charlie hen over gulvet i en forrygende retro-rock, hvor selv Fru Sauterne må sande, at det er en kold tid, vi lever i. Du suser gennem Rabalderstræde, hvor der er sprut i stride strømme, frække chicks og friske fyre, og hvor lamperne aldrig går ud.

Er du til et stykke dansk rockhistorie, der aldrig dør, så er du til Smukke Møller. Eller som Larsen ville have sagt det: “Hvis du vil ha’ mig, så kom og ta’ mig!”

Kom og fest sammen med Smukke Møller, som med unik indlevelse, udsprunget af intens og ærlig kærlighed, fortolker et af landets største rockbands og sangskrivere!

Det bliver en aften med alle de fedeste sange fra Gasolin dagene – her er plads til fællesskrål, et par kølige øl og retrohygge i højeste gear.

to 23 aften knivholt hovedgård, frederikshavn The Irish Waterfall

https://www.youtube.com/watch?v=acBV-_tj_Sw 

Arrangeret af: knivholts venner, Irsk

25 12 kappelborg, skagen FROKOSTJAZZ m. SINNE EEG GROUP

Jazz, frokost & en snaps! 

Glæd jer til FROKOSTJAZZ m. lækker jazz, sildebord og fiskedeller fra Iscaféen/Skagen Bamsemuseum

"Sinne Eegs nye jazzalbum swinger som bare pokker!" * * * * * Politiken

Sinne Eeg har gennem de seneste år markeret sig som en af de dygtigste jazzsangerinder i Europa - med en rytmisk sikkerhed, en uovertruffen harmonisk sans og en sikker og charmerende sceneoptræden, der inviterer publikum ind. Stilen er moderne og nordisk i tonen, men med klare referencer til “de store” jazzsangerinder indenfor jazz- og swingtraditionen.

Flere gange har Sinne Eeg Group gæstet Kappelborg og hver gang med stor succes, så publikum kan glæde sig til en stemningsfuld eftermiddag med lækkert jazz og godt selskab.

26 14 Kulturcenter Jammerbugt Søparken 2, 9440 Aabybro Carl i Cafeen - Søndagsmatine:

En poetisk koncertfortælling med afsæt i Carl Nielsens sange og salmer, og med nedslag i komponistens selvbiografi ”Min Fynske barndom”.

“Carl i caféen” tager fat på en række af Carl Nielsens smukke sange og sætter dem ind i en ramme ledsaget af mesterens egne ord og barndomserindringer samt fortællinger om opvæksten ved Nørre Lyndelse på Midtfyn. Eksempelvis da han finder ud af, at køkkenbordet egentlig er et forhenværende spinet, et slags klaver med strenge, eller da han laver små melodier ud af brændestykker.

Som publikum får man rum til at danne sig de billeder, der opstår, når Karsten Holm & trio fremfører et bredt udsnit af sangene.

Musikalsk fortolker ”Carl i cafeén” komponistens sange på en ny måde. Indimellem tæt på originalen, men mest i nye og originale arrangementer, tilsat stænk af jazz, folk og pop.

Sangene var nærmest en bibeskæftigelse for Carl. De store værker, symfonier, korværker, operaer og violinkoncerter skulle han kæmpe for, hvorimod sangene og salmerne nærmest kom til ham af sig selv.

       
   
         
         
Musik i Nordjylland - Maj 2020

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

fr 1 20 Kulturcenter Jammerbugt Søparken 2, 9440 Aabybro HP Lange Big Gumbo:

HP Lange har været på blues/folk scenen i mere end 30 år. Han har modtaget de priser der er på den danske blues scene og hans udgivelser har været nomineret til et væld af DMA’er – to har taget prisen.

2020 er han og bandet aktuel med nyt album ”I feel fine” og nyt bandnavn - HP Lange Big Gumbo

Det er netop sådan musikken er i Big Gumbo - umiskendeligt blues men tilsat cajun og mountain music, fiddle og banjo i tilpassede mængder. Det sker i en søgen efter at gøre musikken til et personligt udtryk, der både rummer den traditionelle blues, som bandets medlemmer altid har spillet i utallige sammenhænge, samt noget af den amerikanske folkemusik, der er påvirket af den europæiske folkemusik.

"Med Travelling man blues har H.P. Lange begået, hvad der utvivlsomt vil stå som en af årets bedste danske bluesudgivelser. Han viser sig ikke blot som en af landets absolut bedste fortolkere af country blues’en, men også – endnu en gang – som en kunstner af stort internationalt format."

– J. Wandam Blues news

2 20 kappelborg, skagen THE BLUES TRAIN FESTIVAL 2020

- En aften fyldt med den fede blues ... 

Der er igen lagt op til et brag af en bluesaften, når vi til maj slår dørene op for "The Blues Train Festival" for 2. gang!

Glæd jer til endnu en hel aften fyldt med den bedste blues. Musikere fra nær og fjern. Lokale og internationale i en herlig blanding. Sammen og hver for sig, og masser af good feeling!

PROGRAM Chris Andersen Trio Den lokale smed og bluesman Chris Andersen har samlet en hold af garvede blues folk. Det bliver udadvendt Delta Blues med en masse “Ramasjang”, rytme og godt humør. Chris Andersen (vokal/guitar) - Klaus Thrane (trommer) - Olav Gudnason (bas).

Troels Jensen & The Bells of Joy Gospel med the grand ol’ bluesman og det fjerboa-svingende kor kendt fra Troels Jensens The Healers. Sammen har de igennem årtier formået at vælte deres lige dele rå gospel/blues-power og lige dele kælne, silkebløde klange ud over det ganske land. På yderligere backing er Peter Nande og Jesper Theis samt gæster. Dette er første gang de alle optræder sammen, og vi forventer en magisk og “himmelsk” oplevelse. Troels Jensen (vokal/klaver/guitar) - Peter Nande (mundharpe/vokal) - Jesper Theis (slideguitar/vokal) - Pia Trøjgaard (vokal) - Lea Thorlann (vokal).

Wild Women Blues m. Margrete Grarup, Sahra Da Silva & Katrine Schmidt 3 fantastiske sangerinde samlet på én scene for første gang - glæd jer! - Alle har de hver deres eget kraftfulde udtryk, karisma og ikke mindst et bagkatalog uden lige. De er alle set på den danske musikscene utallige gange i mange forskellige sammenhænge, og har samtidigt medvirket på en lang række studieoptagelser i tidens løb.

Margrete Grarup fra Aalborg er veteranen i dette band. Grarup er kendt for sin smukke dybe gospelstemme og ikke mindst som forsangerinde i Grarup Allstars, der netop har modtaget Danish Music Awards for “Årets live band”.

Sahra Da Silva har base i København, hvor hun er et kendt ansigt på bluesscenen omkring bluesklubben Mojo. Samtidig kunne hun opleves i TV-programmet “Talent”, hvor hun klarede den frem til finalen med sin store stemme og sin udadvendte energi.

Katrine Schmidt er den kendte nordjysk sangerinde, der i sin musikalske opvækst er blevet præget af blues, soul og folk, som også kendetegner hendes stemme. I 2017 debuterede hun med solo-ep'en "Taking my Time" og hendes to første singler "Wash my soul" og "Taking my Time" er blevet spillet flittigt på DR P4 og 5.

På guitar har kvinderne den virtuose guitarist Kasper "Lefty" Vegebjerg, samt den groovy og swingende bassist, Jakob Kortbæk og finske Mikko Peltola, kendt fra Tomi Leino Band. Margrethe Grarup (vokal) - Sahra Da Silva (vokal) - Katrine Schmidt (vokal) - Kasper Vegebjerg (guitar) - Jakob Kortbæk (bas) - Mikko Peltola (trommer).

25 12 kappelborg, skagen FROKOSTJAZZ m. SINNE EEG GROUP

Jazz, frokost & en snaps! 

Glæd jer til FROKOSTJAZZ m. lækker jazz, sildebord og fiskedeller fra Iscaféen/Skagen Bamsemuseum

"Sinne Eegs nye jazzalbum swinger som bare pokker!" * * * * * Politiken

Sinne Eeg har gennem de seneste år markeret sig som en af de dygtigste jazzsangerinder i Europa - med en rytmisk sikkerhed, en uovertruffen harmonisk sans og en sikker og charmerende sceneoptræden, der inviterer publikum ind. Stilen er moderne og nordisk i tonen, men med klare referencer til “de store” jazzsangerinder indenfor jazz- og swingtraditionen.

Flere gange har Sinne Eeg Group gæstet Kappelborg og hver gang med stor succes, så publikum kan glæde sig til en stemningsfuld eftermiddag med lækkert jazz og godt selskab.

         
fr 15 aften knivholt hovedgård, frederikshavn SECOND LINE JAZZ BAND 

https://www.youtube.com/watch?v=JJUWWpv1TjQ 

Arrangeret af: knivholts venner, Jazz

to 28 aften Rådhuscentret, frederikshavn ELSA JEAN McTAGGERT

https://www.youtube.com/watch?v=6L1rwW13-OA 

Arrangeret af: knivholts venner, Irsk

       
   
         
         
Musik i Nordjylland - Juni 2020

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

fr - lø 5 - 6 20 kappelborg, skagen Allan Olsen - solo (Udsolgt begge aftener)

Der venter publikum en stor aften, når Allan Olsen denne aften for første gang går på scenen på Kappelborg.

Få danske sangskriver nyder større respekt og anerkendelse, end Allan Olsen. Hans musik og koncerter er i den grad værd at lytte til - ikke mindst som solist. Alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum. Med få og enkle virkemidler. Allan Olsen, når han er allerbedst!

Allan Olsen's live-repertoire spænder over hele hans brede sang-katalog, der gør brug af alskens genrer, fra rock og punk til folk, rap, og á capella.

Dørene åbner kl. 19.00

13 12 - 24 knivholt hovedgård, frederikshavn
 rock i frederikshavn 2020

magtens korridorer

folkeklubben

burhan g

keinstein

go go berlin

infernal

hjalmer

johnny madsen band

aqua

m. fl.

 
         
         
Musik i Nordjylland - Juli 2020

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

to 23 ? Tranum Strandgård, Tranum Jesper Theis & Olav Gudnason - blues
       
   
         
Musik i Nordjylland - August 2020

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

to 6 aften knivholt hovedgård, frederikshavn McGuiness 

https://www.youtube.com/watch?v=u4uLrssXhN8 

Arrangeret af: knivholts venner, Irsk

on - sø 19 - 23 ? aalborg Den Blå Festival
       
   
         
Musik i Nordjylland - September 2020

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

         
fr 25 aften knivholt hovedgård, frederikshavn NEANDERS JAZZ BAND 

https://www.youtube.com/watch?v=HWHkH9PnOvw 

Arrangeret af: knivholts venner, Jazz

       
   
         
Musik i Nordjylland - Oktober 2020

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

to 8 aften knivholt hovedgård, frederikshavn Bregenborg Band 

https://www.youtube.com/watch?v=on6TBq9HhDU 

Arrangeret af: knivholts venner, Irsk

         
       
   
to 29 aften rådhuscentret, frederikshavn P. s: Swingband 

https://www.youtube.com/watch?v=EEOE8WZNe50&t=184s 

Arrangeret af: knivholts venner, Jazz

         
Musik i Nordjylland - November 2020

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

         
fr 20 aften knivholt hovedgård, frederikshavn Advokatens New Orleans Jazz Band

https://www.youtube.com/watch?v=GYSQynOz5Tc&t=54s 

Arrangeret af: knivholts venner, Jazz

       
   
         
Musik i Nordjylland - December 2020

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

         
       
   
         
         

tilmeld dit arrangement

Opdateret 02. december 2019 af Søren Berg Olesen