Musik i Nordjylland - Marts 2021

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

on - to 3 19,30 Vendelbohus Nørregade 22, Hjørring Aflyst.

Niels Hausgaards nye 2021-show. 

Varighed: ca. 2 X 45 min.

fr 5 ? Kultur- og erhvervscenter Jammerbugt, Søparken 2, Aabybro Aflyst.

Dodo & The Dodo's 
med deres akustiske tur "Lige her" - bandets fortælling om et musikalsk sammenhold, som har varet næsten 40 år.

6 20 Skagen Tennis og Badmintonhal Drachmannsvej 32 Aflyst.

Dodo & The Dodo's lægger atter vejen forbi Skagen - denne aften med deres akustiske tur "Lige her" - bandets fortælling om et musikalsk sammenhold, som har varet næsten 40 år.

7 17 Abildgård Kirke, Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn Aflyst.

KONCERT: Poul Krebs 

”Når Poul Krebs tager på turne til en række udvalgte kirker rundt om i Danmark, er det en gammel drøm der går i opfyldelse - og om sine forventninger til turen siger sangeren selv: Det er noget helt særligt for mig, at ta mine sange ind i det danske folks kirker, hvor der er højt til loftet og tid til nærvær og eftertanke!

Poul Krebs har i løbet af sin efterhånden lange karriere optrådt i stort set alle tænkelige typer rum, også i kirker - men aldrig en hel turne igennem. At gøre det betyder nye muligheder for både storytelling og valg af repertoire. Publikum kan således se frem til både de store hits, de fortællende sange og de mere hemmelige sange, fra den side af repertoiret, hvor Poul Krebs også tager livtag med de store spørgsmål. Endelig vil Poul Krebs også præsentere helt nye sange, skrevet direkte til turen.

En klog kvinde sagde engang til mig: Ligegyldigt hvor lidt eller meget man tror, er det sundt at komme ind i et rum, hvor der er lidt højt til loftet!

Poul Krebs har denne gang valgt at holde udtrykket akustisk og intimt, og at opleve ham på den måde, er altid en ganske særlig og særligt nærværende oplevelse, hvor man kommer helt tæt på en af landets bedste og mest langtidsholdbare sangskrivere. Men for også at kunne sætte lidt ekstra farver og stemninger på sangene, tager han to af landets bedste sidemen med sig på kirketuren:

Bassisten og sangeren Troels Skjærbæk og pianisten Palle Hjorth.

on  10 15 Sydbyens Aktivitetshus,  LP Houmøllersvej 54, 9900 Frederikshavn 
Musikalsk foredragsshow med Dario Campeotto og pianist Mickey Pless.

Ovenpå den succesrige 60 års jubilæumsturné kan Dario Campeotto og Mickey Pless i begrænsede perioder engageres med det musikalske foredragsshow Evergreens & Røverhistorier. Her vil Dario, som den eminente fortæller han også er, fortælle anekdoter fra et langt liv i showbiz og med sikker hånd strø sangeksempler undervejs. 

Publikum kan se frem til sange fra både musicals og operetter, revy, et Tommy Seebach nummer (som en hyldest til Seebach Senior, Darios afdøde ven), masser af både italienske og danske sang-perler lige fra O Sole Mio til I Danmark er jeg født og naturligvis Angelique.

 Undervejs fortæller Dario ærligt om sit liv, om hvordan det var fra den ene dag til den anden at blive folkeeje (hvor han på de bedste dage dagligt modtog 150 fanbreve). Dario fortæller også om spændende mennesker, han har mødt på sin vej, ligesom han ærligt fortæller om knap så sjove perioder i karrieren. 

Med Darios enorme showmanship er programmet ikke 100% fast: Måske falder der en røverhistorie eller tre af, og måske bliver et pudsigt indfald til dagens største bifald.

Pianist Mickey Pless

Showet er inkl. kaffe & medaljer

Arrangør: Frederikshavn Teaterforening i samarbejde med Aktivitetsområde Vest, Frederikshavn

 
to - fr 11 - 12 20 kappelborg, skagen MADS TOGHØJ & RØDDERNE
 fr 12 20,30 Hotel Hjallerup kro EVERYBODY'S TALKING

Rocklegenden, Popdrengen og Kongen af Ribe behøver efterhånden ingen nærmere introduktion. Når Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbøl optræder sammen, er der garanti for en usædvanlig musikalsk oplevelse. 

På scenen er der tre barstole, tre mikrofoner og et hav af guitarer. Blander man de dele med uovertruffet vokalarbejde, sublimt guitarspil og venskabeligt mundhuggeri – så har man EVERYBODY'S TALKING.

13 13 kappelborg, skagen FROKOSTJAZZ m. JESPER THILO KVARTET
lø  13 20 Arena Nord, Harald Nielsens Plads 9, Frederikshavn
WHAT’S LOVE GOT TO DO WITH IT? 

den ultimative hyldestkoncert til en af de mest ikoniske og elskede musikartister i vores generation, Tina Turner. Dette internationale show er en fejring af hendes lange og storslåede karriere. I dette splinternye show kan publikum forvente en aften med absolut høj energi og feel-good rock’n roll, hvor Tina Turners største hits fremføres af det fantastiske vokaltalent, Elesha Paul Moses (Whitney, The Voice, X Factor) supporteret af et ti mand stort live band.

Tina Turner var ikonisk på mange måder – ikke mindst i hendes stemme, udseende og sceneoptræden. Og Elesha Pual Moses leverer Tina Turner 100% hele vejen igennem showet på overbevisende og fantastisk vis. Det er slående, hvordan hun har formået at adoptere Tina Turners energiske fremtoning på scenen. Eleshas stemme er forrygende, og hun synger de legendariske hits respektfuldt og så overbevisende, at man skulle tro, det var Tina Turner selv.

What’s Love Got To Do With It? har leveret en udsolgt debutturne i Storbritannien i 2019. Nu kan Tina Turner fans i Danmark og Sverige glæde sig til et brag en koncert, når vi med denne musikalske rejse, What’s Love Got To Do With It?, fejrer rock- og soullegendens 50-årige karrierer. Forvent et fantastisk og energisk show med alle Tina Turners største hits (inkl. Proud Mary, River Deep, Simply The Best, Private Dancer, Nutbush City Limits og mange flere) fremført af det ti mand store live band, dansere, kor og talentfulde Elesha Paul Moses i front.

 
ti 16 20 - 22 vendsyssel teater, hjørring Bente Kure Og Leif Ernstsen - Mere På Hjertet 

Kure Og Ernstsen Er Velkendte I Nordjylland Gennem Deres Mangeårige Roller Som Musikere Og Styring Af Skagenfestivalens Arrangementer. 

En Koncert Med Bente Kure Og Leif Ernstsen, Som Er Meget Mere End Visesang Og Musik. Det Er Standup Med Musik, Samt Singer/Songwriter På Dansk. Det Er Sanselige Sange, Med Nærvær Og Nerve. Det Er Rent Ud Sagt, Mere På Hjertet! Det Er Primært Egne Sange Og Melodier, Men Kærligheden Til Bl.A. Jeppe Aakjær, Benny Andersen, Halfdan Rasmussen Og De Andre Store Tekst/Sangskrivere Fornægter Sig Heller Ikke. "Når Livet Fortælles I Poesi Og Musik, Er Det Aldrig Så Slemt Som Virkeligheden. 

Musikken Giver Ordene En Form, Og Kaotiske Trusler Dulmes. For Budskabet Trænger Ind Ad Andre Veje, Og Vi Tøver Et Øjeblik. Og Giver Os Tid Til At Tænke Og Forstå."

Bente Og Leif Har Spillet Sammen I Over 33 År Med En Aldrig Svigtende Intensitet Og Et Altid Skarpt Blik På, At Underholdningsværdien Og Humoren Ikke Bliver Underkendt Undervejs. De Har Gennem Årene Udgivet 13 CD'er, 1 LP Samt Spillet Landet Tyndt På Spillesteder, Festivals, Kursuscentre, I Kirker, Foreninger Og Forsamlingshuse. For Skolebørn, Pensionister Og Godtfolk Alverdens Steder. 

Anmeldelser: ”Med Sin Smukt Nuancerede Stemme Mestrer Hun Både Det Blidt Poetiske Og Det Mere Kontante Udtryk” Og ” Han Demonstrerer Sine Virtuose Evner På Harmonikaen”. 

Og Så Er De Prismodtagere: Danish Music Award I 2004 Endnu En DMA- Nominering I 2007 Aakjærprisen I 2012 Bente DMA-Nomineret Som 'Årets Sangskriver' I 2015

fr 19 19 knivholt hovedgård, øSTRE LADE, frederikshavn Flyttet til Julebal den 10. december.

kNIVHOLTS VENNER ARRANGERER TRAD JAZZ: bLÅ MANDAG

Dørene åbnes kl. 18:30. Til jazz arrangementer er der reserverede pladser.

Madkurven, eller hvad man ønsker at spise, medbringes.
Øl, vand, vin og kaffe købes på stedet til sædvanlige billige priser.
Tallerkener, gafler og knive kan lånes til 10 kr pr. sæt.
Glas og kopper er på stedet.
Der sælges også irsk kaffe.

Jazz slutter ca. kl. 24:00.

Tilmelding: Mogens Nyeng Hansen.
Mail: monyha2002@yahoo.dk.
Tlf.: 40 76 56 00

fr 19 20 Arena Nord, Harald Nielsens Plads 9, Frederikshavn

 

DIZZY MIZZ LIZZY – I INTIME RAMMER 

Nedlukningen af landet har fået Dizzy Mizz Lizzy til at tænke kreativt. Trioen tager på ”sid-ned”-turné i foråret 2021 og opfører albummet Alter Echo i sin helhed.

Nød lærer nøgen kvinde at spinde’, hedder det gamle mundheld, men betydningen er hverken slidt eller bedaget. I dag med corona-begrænsninger skal der tænkes anderledes, og det ved Dizzy Mizz Lizzy bedre end mange, så da det stod klart, at bandets arenaturné i foråret 2020 først blev skubbet til efteråret og siden til foråret 2022, blev der tænkt kreativt, og en plan b lå snart klar.

”Vi udgav vores nye album Alter Echo i marts under den første nedlukning og havde glædet os meget til at præsentere de nye sange for vores fans, men da det ikke kunne ske som planlagt, og da vi brænder for at komme ud at spille, har vi fundet på noget andet,” fortæller Tim Christensen og afslører, at Dizzy Mizz Lizzy vil tage på turne i foråret 2021 og spille en række ”sid-ned”-koncerter på spillesteder rundt omkring i landet, hvor man normalt ikke kan opleve bandet.

”Vi prøver at få det bedste ud af situationen, og når nu publikum alligevel skal sidde ned, kan de lytte mere koncentreret, og derfor vil vi præsentere hele Alter Echo fra start til slut. Den slags har vi aldrig prøvet før, og Martin, Søren og jeg glæder os sindssygt meget,” siger Tim Christensen og tilføjer, at de naturligvis også vil spille udvalgte højdepunkter fra deres tidligere plader, hvor ikke mindst debuten fra 1994 har skrevet sig ind i den danske rockhistorie med kæmpehits som Waterline og Silverflame.

Alle koncerter er grundet corona sid ned koncerter!

fr 19 20 Frysehuset, sct. cathrinevej 31, hjørring 
Spar event konkurs: Aflyst

Lis sørensen med band

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits – nye som gamle. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturlig elegance, som vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Her er i sandhed en sangerinde, som skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem på hver en scene. Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et bredt publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk oplevelse af øjeblikket. Lis Sørensen er denne aften med fuldt orkester.

 lø 20 19 Ålbæk Idrætscenter Møldamsvej 11, 9982 Ålbæk
I AM ELVIS – 20 ÅRS JUBILÆUMSSHOW

Jesper Lundgaard og The Works fortolker Elvis – The King of Rockn´ Roll

Varighed ca. 1½ time inkl. pause

I am Elvis – Jesper Lundgaard med orkester i deres 20 års jubilæumsshow. Jesper Lundgaard har gennem årene besøgt utallige koncerthuse og teatre med sit prisbelønnede show; Elvis – En mand og hans musik, der på enestående vis formidler The Kings største sange og historier fra en utrolig og skelsættende karriere. Jesper Lundgaard har stemmen, passionen og energien til at fortolke de bløde, de energiske og de store sange, som Elvis fyldte det musikalske univers med. Der er garanti for livsglæde og fællessang.

Medvirkende: Jesper Lundgaard med orkester The Works

Pressen skrev:

“Enestående fortolkninger, fyldt med energi og respekt for The King . . . . . . ” “Et brag af en forestilling og sikke en stemning . . . . . . ” “Fyldt med nostalgi, charme og vi sang med . . . . . . ”

Der kan købes diverse drikkevarer før- og i pausen.

 
ti 23 19 Abildgård Kirke, Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn Sangaften: Tina Siel og Knud-Erik Thrane
28 19,30 Abildgård Kirke, Abildgårdsvej 56, 9900 Frederikshavn
 Påskekoncert: Vox Cantus og Oktogin  
       
   
       
   
         

tilmeld dit arrangement

Opdateret 26. februar 2021 af Søren Berg Olesen