Musik i Nordjylland - April 2020

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

4 21 kappelborg, skagen KULTURHUSET ER LUKKET FRA 12.03 - 13.04 BEGGE DAGE INKL.

MIKE ANDERSEN - BAND

- en del af Skagen Forårsfestival 2020 

Genren er blues og soul med et rocket twist, når Mike Andersen Band – hjemmevant og stilsikkert går på scenen på Kappelborg, og de, der tidligere har oplevet bandet, ved, at en helt særlig, dragende og fed liveoplevelse venter forude...

For det syder, sveder og koger i den musikalske gryde, når Mike Andersen med sin overlegne tekniske musikalitet og vanvittigt stærke vokal sammen med bandet tryllebinder publikum. Mere end 1500 fælles LIVE-koncerter er det blevet til - og det kan høres!

Glæd jer til en hed og intim aften med masser af nærkontakt og et ’tændt’, orkester der virkelig nyder at spille sammen!

Mike Andersen, vokal, guitar 
Johs. Nørrelykke, guitar, vokal 
Kristian Kold, bas, vokal 
Kristian Fogh, keys, vokal 
Jens Kr. Dam, trommer, vokal, trombones

5 19,30 Abildgård kirke, Frederikshavn Aflyst

Påskekoncert: Vox Cantus & Oktogon 

Vox Cantus & OKTOGON 

Peter Emil Ryom, korledelse 
Søren Rasmussen, korledelse og cembalo

on 8 20 kappelborg, skagen KULTURHUSET ER LUKKET FRA 12.03 - 13.04 BEGGE DAGE INKL.

IVAN PEDERSEN 70 ÅR

"Ligger ikke ned endnu" - tour ... 

Pedersen turnerer i 2020 med et stort band i anledning af sin 70 års fødselsdag. Til Påske parkerer turbussen foran Kappelborg, og stemmen, der har solgt over en million albums i Danmark, træder endnu en gang op på scenen i SALEN.

Efter 54 år på de danske scener og et bagkatalog på mere end 20 albums skulle man tro, at Ivan Pedersen havde sikret sig veteranstatus her i landet. Men som Pedersen selv udtaler:

”Jeg havde egentlig regnet med, at Nalle, Sebastian, Henning Stærk og jeg selv skulle til at være veteranerne på den rytmiske, danske musikscene, nu hvor Peter Belli er ”gået af”. Men efter, at Ulven har annonceret sin tilbagekomst, så har det med veteranstatus måske lange udsigter for mig – men jeg ligger ikke ned endnu!”

Ikke desto mindre – og måske netop derfor – kan vi nu glæde os til et genhør med Pedersen og et helt nyt show med sange fra hele karrieren. Med sig har han sit eminente band, som også tog publikum med storm på Pedersens seneste lands-tour i 2016. en Tour, der overalt fik fremragende anmeldelser af både publikum, arrangører og presse. LINE UP

Ivan Pedersen / vokal 
Lars Krarup / guitar 
Tove Sørensen / bas 
Søren Skov / keyboard 
Nanna Larsen / guitar & vokal 
Klaus Menzer / trommer

18 20 Kulturcenter Jammerbugt Søparken 2, 9440 Aabybro Smukke Møller:

Spænd dig fast i en tidsmaskine, hvor rejsen begynder med de tidligste Gasolin’-toner, og siden fører dig ind i Kim Larsens folkelige og lune univers. Undervejs møder du Inga og Katinka, der trækker Smukke Charlie hen over gulvet i en forrygende retro-rock, hvor selv Fru Sauterne må sande, at det er en kold tid, vi lever i. Du suser gennem Rabalderstræde, hvor der er sprut i stride strømme, frække chicks og friske fyre, og hvor lamperne aldrig går ud.

Er du til et stykke dansk rockhistorie, der aldrig dør, så er du til Smukke Møller. Eller som Larsen ville have sagt det: “Hvis du vil ha’ mig, så kom og ta’ mig!”

Kom og fest sammen med Smukke Møller, som med unik indlevelse, udsprunget af intens og ærlig kærlighed, fortolker et af landets største rockbands og sangskrivere!

Det bliver en aften med alle de fedeste sange fra Gasolin dagene – her er plads til fællesskrål, et par kølige øl og retrohygge i højeste gear.

to 23 aften knivholt hovedgård, frederikshavn The Irish waterfalls

https://www.youtube.com/watch?v=acBV-_tj_Sw 

Arrangeret af: knivholts venner, Irsk

25 12 kappelborg, skagen FROKOSTJAZZ m. SINNE EEG GROUP

Jazz, frokost & en snaps! 

Glæd jer til FROKOSTJAZZ m. lækker jazz, sildebord og fiskedeller fra Iscaféen/Skagen Bamsemuseum

"Sinne Eegs nye jazzalbum swinger som bare pokker!" * * * * * Politiken

Sinne Eeg har gennem de seneste år markeret sig som en af de dygtigste jazzsangerinder i Europa - med en rytmisk sikkerhed, en uovertruffen harmonisk sans og en sikker og charmerende sceneoptræden, der inviterer publikum ind. Stilen er moderne og nordisk i tonen, men med klare referencer til “de store” jazzsangerinder indenfor jazz- og swingtraditionen.

Flere gange har Sinne Eeg Group gæstet Kappelborg og hver gang med stor succes, så publikum kan glæde sig til en stemningsfuld eftermiddag med lækkert jazz og godt selskab.

26 14 Kulturcenter Jammerbugt Søparken 2, 9440 Aabybro Carl i Cafeen - Søndagsmatine:

En poetisk koncertfortælling med afsæt i Carl Nielsens sange og salmer, og med nedslag i komponistens selvbiografi ”Min Fynske barndom”.

“Carl i caféen” tager fat på en række af Carl Nielsens smukke sange og sætter dem ind i en ramme ledsaget af mesterens egne ord og barndomserindringer samt fortællinger om opvæksten ved Nørre Lyndelse på Midtfyn. Eksempelvis da han finder ud af, at køkkenbordet egentlig er et forhenværende spinet, et slags klaver med strenge, eller da han laver små melodier ud af brændestykker.

Som publikum får man rum til at danne sig de billeder, der opstår, når Karsten Holm & trio fremfører et bredt udsnit af sangene.

Musikalsk fortolker ”Carl i cafeén” komponistens sange på en ny måde. Indimellem tæt på originalen, men mest i nye og originale arrangementer, tilsat stænk af jazz, folk og pop.

Sangene var nærmest en bibeskæftigelse for Carl. De store værker, symfonier, korværker, operaer og violinkoncerter skulle han kæmpe for, hvorimod sangene og salmerne nærmest kom til ham af sig selv.

       
   
         
         

tilmeld dit arrangement

Opdateret 31. marts 2020 af Søren Berg Olesen