Musik i Nordjylland - Maj 2021

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

fr 7 19 knivholt hovedgård, øSTRE LADE, frederikshavn kNIVHOLTS VENNER ARRANGERER TRAD JAZZ: SECOND LINE JAZZBAND

Dørene åbnes kl. 18:30. Til jazz arrangementer er der reserverede pladser.

Madkurven, eller hvad man ønsker at spise, medbringes.
Øl, vand, vin og kaffe købes på stedet til sædvanlige billige priser.
Tallerkener, gafler og knive kan lånes til 10 kr pr. sæt.
Glas og kopper er på stedet.
Der sælges også irsk kaffe.

Jazz slutter ca. kl. 24:00.

Tilmelding: Mogens Nyeng Hansen.
Mail: monyha2002@yahoo.dk.
Tlf.: 40 76 56 00

 fr 7 21 Fårup  Skovhus
Kandis

Siden debuten i 1989 har Kandis underholdt over tre millioner mennesker, der for en aften har glemt alt om hverdagens trængsler og fået sveden til at pible frem på et tætpakket dansegulv.

Kandis har tilbagelagt 1,3 millioner kilometer på landevejene – det svarer til mere end 30 gange rundt om jorden – for at spille på kroer, i haller, på markedspladser eller musikfestivaler og dansegaller.

Du kan læse mere om musikken på www.kandis.dk 

 
to 13 20,30 Kulturhuset, Islands Brygge 18, 2300 København Engqvist/Reimann Unit All Stars

”Engqvist/Reimann Unit All Stars” is a soul-jazz-funk band served with pure love and groove. Danish top session musicians and close friends who were so individually busy that they had to form a unit to be able to play together. Engqvist & Reimann toured and played with top notch guest musicians from Europe and US. Influences ,- Stevie Wonder, Herbie Hancock, Marvin Gaye, Miles Davis. The quote is all about grooves, melody and brotherhood. The All star Band of Pro Musicians is always a surprice....

All the musicians won and achieved serveal music Awards including Danish music Awards, Nordic jazz Price, US TV SHOW Studiojams For Most Inspiring Drummer. 

The band band members have toured & performed with top World class artists. Just to name a few,- Randy Brecker, kid Creole, Grace Jones, Chris Minh Doky, Andrew Strong, Jimmy Haslip, Robben Ford, Alex Acuna, Ellis Hall, Frank Gambale, Russel Ferrante.

Line up: 
Poul Reimann: Piano, Keys and Vocal. 
Henrik Engqvist: Drums 
All Stars: TBA

fr 14 21 kappelborg, skagen the white album - 10ur

Glæd jer til et gensyn med den fynske trio "The White Album", som flere gange tidligere har optrådt på både Kappelborg og Skagen Festivalen.

Bandet fejrer i 2020 deres 10-års jubilæum og markerer det med et nyt album og en omfattende turné i både ind- og udland.

Mere end 20 års venskab ligger til grund for den kærlige, underfundige og humoristiske stemning som bandet skaber til deres koncerter. Musikken tager afsæt i et følsomt univers, og sangene emmer af nordisk melankoli og eftertænksomhed med den gode melodi og trestemmige herrevokaler i højsædet.

Glæd jer til en dybfølt koncert og en farverig legestue for tre midaldrende venner, der har masser anekdoter og minder at dele ud af.

OBS! Ikke-nummererede pladser på stolerækker.

Koncerten er flyttet fra 2020 grundet covid-19.

LINE UP 
Claus Arvad 
Frederik Vedersø 
Jakob Eilsø

TO 20 19 rÅDHUSCENTRET, frederikshavn kNIVHOLTS VENNER ARRANGERER TRAD JAZZ: Elsa Jean McTaggert på Rådhuscenteret:

Tilmelding: Mogens Nyeng Hansen.
Mail: monyha2002@yahoo.dk.
Tlf.: 40 76 56 00

fr 21 19,30 - 21,30 det musiske hus, frederikshavn Operettekompagniet - Hjerter i Valsetakt

Scenografi, musik eller andet:
Carol Conrad – piano og orkester uddrag
Lyd Thomas Goschebart
Teknik Christian Brydenfelt

tæppeåbningen en seng med den trætte Operettediva. Hendes tidligere Operettehelt er ved hendes side og synger om det gamle Wien, mens han aer hende blidt. Stuepigen sørger ligeså kærligt for sin frue, der dog nægter at tage sin dosis opkvikkende midler. Lystigere toner varsler de sædvanlige sysler med at få gjort Operettedivaen klar til forestilling. For som det hedder i vores verden: En operette om dagen er den bedste medicin!

HJERTER I VALSETAKT – er en egenproduktion skabt af OperetteKompagniet med musik af alle de store mestre og med en letfordøjelig rød tråd, der har det hele: kærlighed, jalousi, en truende fiasko - og selvfølgelig en lykkelig slutning! En operetternes operette, så at sige ...

Hjerter i Valsetakt er et orgie af hits (de to hovedpersoner stjæler sågar krigerisk af hinandens repertoire!) - sprogene tæller det originale tyske, det obligatoriske ungarske og for det meste af tiden naturligvis danske dialoger og oversættelser - danseoptrinene er et must - oplev hvordan den kåde Diva både drikker sig plørefuld i den berømte Schwipslied og trækker en revolver i retning af sin elskede til akkompagnement af Wienerblod …

Arrangør: Frederikshavn Teaterforening

 fr 21 20 Det Musiske Hus, Rådhus Allé 98, Frederikshavn 
MALURT UDSKYDER DERES EFTERÅRSTURNÉ 2020 TIL APRIL-MAJ 2021

MALURT ønsker brændende at gennemføre den succesrige og anmelderroste reunion-turné, der blev afbrudt ved corona-nedlukningen efter de fem første koncerter. Turnéen skulle efter planen genoptages til september, men uvisheden råder i musikbranchen, og ingen tror pt. for alvor på, at man får lov at levere ægte rockshows med et tusindtalligt publikum til efteråret.

MALURT har altid – og i særlig grad – været indbegrebet af synergi med publikum, og bandet vil ikke risikere at skulle byde hverken publikum eller sig selv at skulle give nedskalerede shows ved evt. at halvere antallet af publikum og holde afstand under koncerterne. Det er bare ikke MALURT!

SuperLive-turnéen udskydes derfor til april-maj 2021. Til den tid vil alle begrænsninger forhåbentlig være fortid, så MALURT igen kan møde publikum i ægte rock-ånd.

– SUPER LIVE 2020/2021 At det legendariske danske rockband MALURT bliver gendannet i 2020 er en nyhed, som de fleste danske rockelskere allerede har hørt. 40 år efter deres debutalbum tager de – i den vilde Mød mig i Mørket-udgave af bandet – på en eksklusiv forårstur, hvortil billetterne blev revet væk. Åbnings-koncerten i VEGA var udsolgt på ganske få minutter.

I lyset af den overvældende interesse, hvor mange tusind rockfans forgæves har forsøgt at få billet til forårsturen, har MALURT valgt at forlænge turen. De runder deres comeback af med en stribe sveddryppende rockshows med glødende nostalgi i kulturhuse i hele landet

Med denne turné slutter eventyret så definitivt for MALURT. Som lovet fra første fløjt er det kun denne ene gang, man får mulighed for at opleve genopstandne MALURT igen, og der bliver ikke noget med ekstra runder i manegen.

 
fr 21 21 kappelborg, skagen Mike Andersen Band

Genren er blues og soul med et rocket twist, når Mike Andersen Band – hjemmevant og stilsikkert går på scenen på Kappelborg, og de, der tidligere har oplevet bandet, ved, at en helt særlig, dragende og fed liveoplevelse venter forude...

For det syder, sveder og koger i den musikalske gryde, når Mike Andersen med sin overlegne tekniske musikalitet og vanvittigt stærke vokal sammen med bandet tryllebinder publikum. Mere end 1500 fælles LIVE-koncerter er det blevet til - og det kan høres!

Glæd jer til en hed og intim aften med masser af nærkontakt og et ’tændt’, orkester der virkelig nyder at spille sammen!

OBS! Koncerten er flyttet fra 2020, og igen fra 06.02.21 grundet covid-19.

Bemærk ikke-nummererede siddepladser på række.

LINE UP 
Mike Andersen, vokal, guitar 
Johs. Nørrelykke, guitar, vokal 
Kristian Kold, bas, vokal 
Kristian Fogh, keys, vokal 
Jens Kr. Dam, trommer, vokal, trombones

22 13 kappelborg, skagen FROKOSTJAZZ M. CÆCILIE NORBY

lækker jazz, frokostplatte m. sild, fiskefrikadeller og ost
- fra Iscaféen Skagen

De sidste 30 år har hun turneret verden rundt, men denne eftermiddag er det scenen på Kappelborg, det gælder. Kære publikum - glæd jer til en forrygende eftermiddag i godt selskab med den internationalt anerkendte jazzsangerinde Cæcilie Norby!

Cæcilie Norby har haft en imponerende karriere, som kun få herhjemme har formået at gøre hende efter. - Efter hendes alsidige og imponerende medvirken i Toppen af Poppen i 2019 er Cæcilie tilbage med sit band og et repertoire, der lægger vægt på hendes pop-soul sider, hvor krydderier af Jazz og Rock selvfølgelig også findes.

Hun slog for alvor i gennem for snart 30 år siden i orkestrene Frontline og One Two. Siden fik hun guldrandede pladekontrakter, først med det hæderkronede label Blue Note Records. - I dag er hun signet på Europas største Vocal labels ACTmusic.

For endnu en succesfuld koncert kvitterede Ivan Rod i 2018 i Gaffa med 6/6 stjerner: “Hendes tekniske formåen og ægte indlevelse i alle numre gjorde udslaget. Hun fremmanede så at sige sine historier, så man forstod hver en følelse, de rummede.”

- Glæd dig til en fantastisk musikalsk rejse med facetternes vokaldronning.

PROGRAM
Kl. 13 - 14 Frokost
Kl. 14 - 16 Koncert

       
   
       
   
       
   
         

tilmeld dit arrangement

Opdateret 02. april 2021 af Søren Berg Olesen