Musik i Nordjylland - December 2019

Dag

Kl.

Sted

Arrangement

28 13 Galleri Munken, Munkensvej 11, Ingstrup, 9480 Løkken Frokost og Julejazz med Advokatens New Orleans Jazzband

Advokatens New Orleans Jazzband er nærmest en institution i Nordjylland. Orkestrets store popularitet skyldes deres stemningsfyldte musik og engagerede sceneoptræden samt deres varierede repertoire, der omfatter jazz, ragtime, blues, gospel og kendte evergreens.

Orkestret er kendt for at komme helt ud over scenekanten og må nærmest betragtes som vores ”husorkester” igennem alle 15 år.

De er dygtige nordjyske jazzmusikere, anført af advokat Henrik Skaarup fra Brønderslev. Orkestret suppleres lejlighedsvis med dygtige gæstemusikere fra ind- og udland.

Inklusiv spændende frokost.

28 15 Skagen Bryghus kl.15.00-18.00 – Rockbandet.dk (Højoktan Rock - Nytårskoncert)
28 20 - 24 møllehuset, Skovalléen 45, frederikshavn
Doc Houlind International New Orleans Style Jazz Band

Lørdag den 28. december 2019 slår vi dørene op til hyggelig julejazz på Restaurant Møllehuset i Frederikshavn.

Kom og oplev den hyggelige stemning, som vi kender fra det gamle Jazzbal. Vi serverer en lækker “Jazzy Juletapas”, hvorefter Doc Houlinds New Orleans Style Jazz band spiller op til fest og dans.

Billetterne kan købes hos os på Restaurant Møllehuset fra den 4. november 2019 kl. 11.00.

kl. 20.00: Doc Houlinds New Orleans Style Jazz band går på og spiller til kl 24.00

 
28 20 vendelbohus, hjørring Årets JuleBal 2019 med Version 1.0

En tradition er startet og vi gentager successen fra sidste år med bal i anledning af julen - et sted at mødes med venner og familie, et festligt gensyn med gamle og nye venner i anledning af højtiden - og ikke mindst med Version 1.0 som må siges at være vores legendariske husorkester når det gælder en god fest...

Musikken starter kl. 20.00

Inden er der mulighed for spisning - en mulighed for at gøre noget ekstra ud af aftenen eller mødes i et større selskab inden ballet starter

Koncerten er siddende med unummererede pladser. 
Dørene åbnes kl. 19.00

Arrangør: Spar Event

28 20 Jazzcenteret, Kjellerupsgade 12, Aalborg Copenhagen Slim & Samantha Antoinette Smith. 

Blues, Gospel og Soul. Copenhagen Slim og Samantha Antoinette Smith m. Band. To fantastiske musikere der med garanti ikke efterlader dig uberørt. Hverken under eller efter koncerten. De har begge spillet med en perlerække af musikere inden for deres felt.

Blues 'n soul 'n gospel! Samantha Antoinette Smith og Nisse Thorbjørn!! Nisse Thorbjørn aka Copenhagen Slim har turneret i det meste verden med sit Delta og Chicago blues show. I 2019 har han blandt andet været på en længere solotur i Australien. Han har derudover været sideman for en lang række blues headlinere fra især Chicago, når de besøger Skandinavien. I 2013 spillede de, som hovednavn sammen med Muddy Waters' tidligere lead guitarist, John Primer, på den store svenske Åmål Blues Festival. Nisse Thorbjørn har endvidere turneret med navne som Jimmy Burns og guitarlegenden Lurrie Bell og blev i 2009 tildelt prisen som Årets Danske Bluesnavn. 

Samantha Antoinette Smith har gennem en lang karriere gjort sig bemærket med sin kraftfulde, smukke og markante stemme samt sin evne til at levere et medrivende show. Hendes talent understreges af den perlerække af verdensstjerner som hun har sunget backing for bl.a. Depeche Mode, Jamiroquai, Luther Vandross, Maria Carey, George Michael, Simply Red, Tina Turner, Paul McCartney, Andrew Lloyd Webber m.fl.Sideløbende med arbejdet som studie- og backing vokalist forfølger hun en solokarriere inden for bluesmusikken. Med sig som backing band denne aften, har de Kasper "Lefty" Vegeberg på guitar, Mikko Peltola på trommer og Jakob Kortbæk på bas.

         

tilmeld dit arrangement

Opdateret 27. december 2019 af Søren Berg Olesen